Søg Close search

HjemRådgivning

Vores rådgivning

Gorrissen Federspiel rådgiver virksomheder, fonde og offentlige myndigheder inden for alle grene af erhvervsjuraen.

Rådgivning bygger på tillid

Hver dag arbejder vores mere end 600 medarbejdere hårdt for at leve op til den tillid og det ansvar, vi tildeles, når vores klienter vælger os til at bistå med komplekse problemstillinger.

Som et full service-advokatfirma, der rådgiver inden for alle grene af dansk og EU-erhvervsjura, stiller vi altid med det stærkeste hold. Juraen holder sig sjældent inden for ét specialeområde, og derfor samarbejder vi også på tværs af alle specialer og sammensætter altid det bedste hold af specialister til en given opgave.

Vores mange juridiske specialister har opbygget et grundigt kendskab til deres pågældende fagområder, brancher og til klienternes problemstillinger.

Den høje faglighed og specialistkompetencer blandt vores jurister er fundamentet for vores rådgivning, men ovenpå kommer en bredere forretningsforståelse for den enkelte klients forretning samt indsigt i en pågældende sektor eller branche.

At have de mest tilfredse klienter, som vælger os for vores dybe faglighed og vores ordentlighed, er en integreret del af vores strategi, ligesom det er en del af strategien, at vi som betroede rådgivere altid tilpasser os klientens forventninger, situation og behov.

Som klient hos Gorrissen Federspiel er du altid sikret den mest optimale tilgang til og løsning af alle juridiske problemstillinger.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt