Søg Close search

HjemKarriere

Bliv en del af
vores fællesskab

Udlev dine karrieredrømme hos os

Hos Gorrissen Federspiel sætter vi pris på fællesskabet i en travl hverdag, hvor alle går en ekstra mil for hinanden. Vi betragter alle medarbejdere som talenter, uanset stilling. Én af vores fornemmeste opgaver er at tiltrække branchens skarpeste hoveder og skabe optimale rammer for, at alle trives, udvikler sig og har et spændende arbejdsliv.

Uanset om du er studerende, advokatfuldmægtig, advokat eller varetager en af vores mange supportfunktioner, ønsker vi at matche dine ambitioner om faglig og personlig udvikling. Vi tror ikke på “one-size-fits-all”- løsninger men på individuelt tilpassede udviklings- og karriereforløb. Vi kalder det skræddersyet faglighed. Det betyder også, at vi i fællesskab udvikler de nødvendige metoder og redskaber, så du når dine mål.

Two people walking and talking

Projektstudent

Et studiejob hos os kan være starten på din juridiske karriere, og det kan være med til at afklare dine fremtidsdrømme. Vi ved godt, at det kan være svært at jonglere både studie og deltidsjob, men vi hjælper dig godt på vej og tager hånd om din udvikling, din fremtid og din karriere allerede fra start.

 

➞ Læs mere her

Stud.jur.

Dine år som studerende spiller en stor rolle for din fremtid – både personligt og fagligt. Hos Gorrissen Federspiel får du mulighed for at kickstarte din karriere og afklare nogle af dine fremtidsdrømme. Du får desuden tilknyttet en lods, der hjælper dig med at balancere studie og arbejdsliv.

 

➞ Læs mere her

Advokatfuldmægtig

Du arbejder og udvikler dig i et internationalt advokatfirma, der leverer enestående løsninger til ambitiøse virksomheder. Som advokatfuldmægtig bliver du en del af et team med erfarne og dygtige kolleger, der hjælper dig med at forløse dit fulde potentiale.

 

➞ Læs mere her

Advokat

Som advokat hos os samarbejder du med klienter og kolleger på tværs af kulturelle, juridiske og geografiske grænser. Du udvikler dig i et dynamisk og inspirerende arbejdsmiljø og hvor holdånden præger kulturen i hverdagen. Vi prioriterer din udvikling højt og hjælper dig på din ønskede karrierevej.

 

➞ Læs mere her

Administration

Som en del af support funktionen hos Gorrissen Federspiel er du som fagspecialist medvirkende til, at vi kan være et advokatkontor i en liga for sig. Du har frihed til at udvikle dine faglige kompetencer, og du arbejder tæt sammen med dygtige og inspirerende kolleger.

 

➞ Læs mere her

Two people looking at a cellphone against wall

Gorrissen Federspiel som arbejdsplads

Bliv klogere på hverdagen

Et arbejdsliv i balance

Arbejdsglæde og trivsel er afgørende for, at Gorrissen Federspiel fortsat kan være et af landets førende advokatkontorer. Derfor tilbyder vi attraktive ansættelsesvilkår, en række personalegoder og mange sociale aktiviteter, der bidrager til en sund og balanceret hverdag.

Læs om vores vilkår
Woman smiling and talking
Mød os til en snak om dine muligheder
Læs hvordan

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt