Søg Close search

HjemDisclaimer

Disclaimer

Oplysningerne på denne hjemmeside er ikke og kan ikke erstatte juridisk rådgivning.

Vi bestræber os på til enhver tid at holde hjemmesiden opdateret. Vi fraskriver os dog ethvert ansvar for fejl og mangler på hjemmesiden eller manglende tilgængelighed hertil. Derudover fraskriver vi os ethvert ansvar for eksterne hjemmesider, som denne hjemmesider indeholder links til. Vi bestræber os på at opretholde beskyttelse mod virusangreb osv. og fraskriver os ethvert ansvar for hackerangreb, virusangreb osv.

Gorrissen Federspiel er ejer af alle rettigheder, herunder ophavsrettigheder, til denne hjemmeside (www.gorrissenfederspiel.com) og indholdet på denne hjemmeside.

Alle advokater hos Gorrissen Federspiel er beskikket af Civilstyrelsen og er en del af Advokatsamfundet, og alle EU-advokater hos Gorrissen Federspiel er registreret hos Advokatsamfundet. Det betyder, at vi er underlagt de regler, der gælder for udøvelse af advokaterhvervet, som kan findes på Advokatsamfundets hjemmeside www.advokatsamfundet.dk.

Vores CVR-nr. er 38052497.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt