Søg Close search

HjemKontakt

Kontakt os

København

Axel Towers er firmaets kontor i København. Højhuset er placeret midt i København over for Tivoli. Det er 61 meter højt på det højeste punkt og udformet som en sammenvoksning af fem cirkulære figurer i forskellig højde. Det højeste tårn har 15 etager. Byggeriet omfatter 23.000 m2 over terræn og 14.500 m2  under jorden fordelt på fem etager. De nederste etager rummer butikker og restauranter, og opefter er der kontorer. Øverst i det ene tårn er der offentlig adgang til en skybar. Gorrissen Federspiel råder over 14.300 m2 fordelt på fire tårne. Axel Towers stod færdigt og indflytningsklart i marts 2017.

Arkitekter | Lundgaard & Tranberg

Bygherre | ATP EjendommeIndustriens Pension og PFA Pension

Gorrissen Federspiel
Axeltorv 2
1609 København V
+45 33 41 41 41

contact@gorrissenfederspiel.com
sikkerpost@gorrissenfederspiel.com

Parkering | Axel Towers

Vores parkeringsanlæg har indkørsel via Jernbanegade 17 (med indkørsel fra H.C. Andersens Boulevard/Rådhuspladsen).

Ved porten på parkeringsniveau 2 kontaktes receptionen over samtaleanlægget, som vil anvise en parkeringsplads.

Axel Towers

Aarhus

Prismet er firmaets kontor i Aarhus. Højhuset ligger midt i Aarhus med Den Gamle By som genbo. Kontordomicilet er 63 meter højt, udformet som en trekantet glasprisme i 18 etager og med en tilknyttet lav bygning. Dertil kommer omkring 4.100 m2 overdækket parkering. Byggeriet omfatter 13.000 m2 kontorer, hvoraf Gorrissen Federspiel bebor de 5.500 m2 fra 8. og op til 18. etage. Prismet stod færdigt og indflytningsklart i september 2001.

Arkitekter | Friis & Moltke

Bygherre | PFA Pension

Gorrissen Federspiel
Silkeborgvej 2
8000 Aarhus C
+45 86 20 75 00

contact@gorrissenfederspiel.com
sikkerpost@gorrissenfederspiel.com

Parkering | Prismet

Vores parkeringsanlæg har indkørsel via Silkeborgvej eller Viborgvej.

Ved rampen trykkes på knappen, hvor Gorrissen Federspiel står anført, hvorefter bommen vil gå op. Fortsæt ned ad rampen og parkér på en af Gorrissen Federspiels otte gæsteparkeringspladser. Hvis der ingen ledige pladser er, er der betalingsparkering foran bygningen.

Prismet

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt