Søg Close search

HjemUdgivelser

Vores udgivelser

Årsrapporter

Gorrissen Federspiel aflagde årsrapport første gang for året 2016, efter firmaet ændrede selskabsform fra interessentskab til partnerskab.

Årsregnskabet er en god anledning til at invitere inden for i vores forretning og fortælle mere om vores firma, vores medarbejdere og vores specialer.

Du finder alle vores årsrapporter samlet herunder.

 

Årsrapport 2021

Årsrapport 2020

Årsrapport 2019

Årsrapport 2018

Årsrapport 2017

Årsrapport 2016

 

CSR-rapporter

I 2018 tilsluttede vi os FN’s Global Compact, som er verdens mest omfattende initiativ for virksomheders ansvar. Vi har siden suppleret vores CSR-arbejde med fokus på de verdensmål, FN har defineret som pejlemærker for en bæredygtig udvikling frem mod 2030.

Vi udgav vores første CSR-rapport for 2018. I vores CSR-rapport kan du læse om vores forskellige CSR-aktiviteter, og hvordan de understøtter UN Global Compacts principper for samfundsansvar.

Du finder alle vores CSR-rapporter samlet herunder.

 

CSR-rapport 2021

CSR-rapport 2020

CSR-rapport 2019

CSR-rapport 2018

Podcast som digital efteruddannelse

Vores podcast Entertainmentretten er godkendt som digital efteruddannelse af Advokatsamfundet. Podcasten beskæftiger sig primært med regulering af underholdningsbranchen, og er derfor særlig relevant for alle med interesse for IP-ret fokuseret på den kreative industri.

Podcasten kan anvendes som obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige, der beskæftiger sig med juridiske ydelser inden for området.

Læs mere og køb kurset
two people in studio recording a podcast

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt