Søg Close search

HjemVores udgivelser

Vores udgivelser

Podcast som digital efteruddannelse

Vores podcast Entertainmentretten er godkendt som digital efteruddannelse af Advokatsamfundet. Podcasten beskæftiger sig primært med regulering af underholdningsbranchen, og er derfor særlig relevant for alle med interesse for IP-ret fokuseret på den kreative industri.

Podcasten kan anvendes som obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige, der beskæftiger sig med juridiske ydelser inden for området.

Læs mere og køb kurset
two people in studio recording a podcast

C25-benchmarkrapporten 2022

Gorrissen Federspiel har samlet overblikket over vederlagene til og sammensætningen af bestyrelserne og direktionerne i de danske C25-selskaber. Læs mere om udviklingen og tendenserne i rapporten.

 

Læs rapporten

Sustainability Overview 2022

Det årlige overblik over nøgletendenser for danske OMX25-selskabers afrapportering og selskabsledelse i forhold til sustainability er nu tilgængeligt.

 

Læs rapporten

Guide til at udstede bæredygtige obligationer

Vi har lavet denne guide, der kan hjælpe med at identificere de overvejelser, I som virksomhed skal iværksætte, før jeres virksomhed er klar til at udstede jeres første bærdygtige obligation.

 

Læs guiden

White paper om ”åben dør-ordning”

I dette white paper sætter vi nogle retlige perspektiver på Energistyrelsens beslutning om at sætte sagsbehandlingen af ansøgninger under den såkaldte ”åben dør-ordning” i bero grundet bekymringer om foreneligheden med EU’s regler for statsstøtte. Vi sætter særligt fokus på de retlige betingelser i en statsstøttevurdering samt om en betalingsmodel kan løse eventuelle statstøtteretlige udfordringer.

 

Læs udgivelsen

Årsrapporter

Gorrissen Federspiel aflagde årsrapport første gang for året 2016, efter firmaet ændrede selskabsform fra interessentskab til partnerskab.

Årsregnskabet er en god anledning til at invitere inden for i vores forretning og fortælle mere om vores firma, vores medarbejdere og vores specialer.

Du finder alle vores årsrapporter samlet herunder.

CSR-rapporter

I 2018 tilsluttede vi os FN’s Global Compact, som er verdens mest omfattende initiativ for virksomheders ansvar. Vi har siden suppleret vores CSR-arbejde med fokus på de verdensmål, FN har defineret som pejlemærker for en bæredygtig udvikling frem mod 2030.

Vi udgav vores første CSR-rapport for 2018. I vores CSR-rapport kan du læse om vores forskellige CSR-aktiviteter, og hvordan de understøtter UN Global Compacts principper for samfundsansvar.

Du finder alle vores CSR-rapporter samlet herunder.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt