Søg Close search

HjemVores udgivelser

Vores udgivelser

Podcast som digital efteruddannelse

Vores podcast Entertainmentretten er godkendt som digital efteruddannelse af Advokatsamfundet. Podcasten beskæftiger sig primært med regulering af underholdningsbranchen, og er derfor særlig relevant for alle med interesse for IP-ret fokuseret på den kreative industri.

Podcasten kan anvendes som obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige, der beskæftiger sig med juridiske ydelser inden for området.

Læs mere og køb kurset
two people in studio recording a podcast

DORA Contract Compliance for Insurance Companies

Forsikringsselskaber skal opdatere eksisterende IKT-kontrakter for at overholde DORA’s krav til kontraktindgåelse. I stedet for at udarbejde helt nye vilkår og betingelser er det kun hullerne mellem Solvens II, EIOPA’s retningslinjer for cloud-tjenesteudbydere og DORA, der skal fyldes ud. I en ny best practice-vejledning har vi identificeret disse huller mellem de ”direkte” krav til kontraktindgåelse.

 

Læs vejledningen (engelsk)

DORA Contract Compliance

Finansielle enheder skal sikre, at deres IKT-kontrakter er i overensstemmelse med DORA inden januar 2025. Vores nye vejledning for bedste praksis for DORA-kontraktkrav forklarer hullet mellem EBA-kontraktkrav og DORA-kontraktkrav og fastlægger strategier for projekter, der opfylder kontraktkrav.

 

Læs vejledningen (engelsk)

 

Sustainability Overview 2023

Det årlige overblik over nøgletendenser for danske OMX25-selskabers afrapportering og selskabsledelse i forhold til sustainability er nu tilgængeligt.

 

Læs rapporten

C25-benchmarkrapporten 2022

Gorrissen Federspiel har samlet overblikket over vederlagene til og sammensætningen af bestyrelserne og direktionerne i de danske C25-selskaber. Læs mere om udviklingen og tendenserne i rapporten.

 

Læs rapporten

Guide til at udstede bæredygtige obligationer

Vi har lavet denne guide, der kan hjælpe med at identificere de overvejelser, I som virksomhed skal iværksætte, før jeres virksomhed er klar til at udstede jeres første bærdygtige obligation.

 

Læs guiden

White paper om ”åben dør-ordning”

I dette white paper sætter vi nogle retlige perspektiver på Energistyrelsens beslutning om at sætte sagsbehandlingen af ansøgninger under den såkaldte ”åben dør-ordning” i bero grundet bekymringer om foreneligheden med EU’s regler for statsstøtte. Vi sætter særligt fokus på de retlige betingelser i en statsstøttevurdering samt om en betalingsmodel kan løse eventuelle statstøtteretlige udfordringer.

 

Læs udgivelsen

Årsrapporter

Gorrissen Federspiel aflagde årsrapport første gang for året 2016, efter firmaet ændrede selskabsform fra interessentskab til partnerskab.

Årsregnskabet er en god anledning til at invitere inden for i vores forretning og fortælle mere om vores firma, vores medarbejdere og vores specialer.

Du finder vores seneste årsrapporter herunder.

CSR-rapporter

I 2018 tilsluttede vi os FN’s Global Compact, som er verdens mest omfattende initiativ for virksomheders ansvar. Vi har siden suppleret vores CSR-arbejde med fokus på de verdensmål, FN har defineret som pejlemærker for en bæredygtig udvikling frem mod 2030.

Vi udgav vores første CSR-rapport for 2018 og fra 2022 blev vores CSR-rapport integreret i vores årsrapport. I vores CSR-rapport kan du læse om vores forskellige CSR-aktiviteter, og hvordan de understøtter UN Global Compacts principper for samfundsansvar.

Du finder vores seneste CSR-rapporter herunder.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt