Søg Close search

HjemOm os

Bliv klogere på
Gorrissen Federspiel

Gorrissen Federspiel har i mange år været blandt de førende danske advokatvirksomheder med stærke internationale relationer. Vi er din betroede rådgiver inden for alle grene af erhvervsjuraen.

Vi har kontorer i København og Aarhus, og mere end halvdelen af vores cirka 600 medarbejdere er jurister, der alle har en bred uddannelse og kompetencer, som vores klienter efterspørger.

Den førende position i markedet har vi opnået gennem konstant dedikation til kvalitet. Vores fokus på kvalitet betyder, at vi leverer gennemtænkt rådgivning i forhold til klientens konkrete situation og behov. Vores specialister har værdiskabende indsigt i relevante brancher og rådgiver med udgangspunkt i klientens forretning og strategiske mål.

Gorrissen Federspiel fungerer som et fuldt integreret advokatpartnerselskab, hvor alle partnere deltager på lige fod i firmaet. Som klient er du altid sikret den mest optimale løsning af alle juridiske problemer, fordi enhver sag bliver behandlet af den eller de jurister, der er bedst kvalificeret inden for det relevante retsområde.

 

Rådgivning i særklasse

Gorrissen Federspiel rådgiver inden for alle grene af dansk og EU erhvervsjura. Vores jurister er organiseret efter specialeområder og har derfor et grundigt kendskab til det pågældende fagområde. Vi mener, at en specialiseret advokat skaber mere værdi og løser juridiske udfordringer med højere kvalitet og indgående kendskab til markedspraksis.

Læs mere om vores rådgivningsområder
To people talking in a meeting room

Legal Tech

Hos Gorrissen Federspiel ser vi en stor værdi i legal tech. Legal tech hjælper os med at effektivisere vores arbejdsgange og derved forbedre vores rådgivning, så vi kan skabe øget værdi for vores klienter. Derfor bruger vi en bred vifte af digitale værktøjer i vores administration og sagsbehandling, og vi har konstant fingeren på pulsen i forhold til udviklingen inden for legal tech.

Læs mere om hvordan vi bruger legal tech
23_0207_gf_aarhus11560

Vores værdier kommer til udtryk i hverdagen

Gorrissen Federspiels fem værdier er vigtige elementer i vores kultur. De beskriver, hvad vi står for, og hvad vi vægter højt både fagligt og menneskeligt. Vores værdier repræsenterer dem, vi er, og de afspejles i den måde, vi samarbejder med vores klienter og kolleger.

Vi har en grundlæggende etisk sans, der er med til at sikre den højeste kvalitet i alle faser af arbejdet. Og hvor vores holdånd gør os stærkere, gør vores internationale udsyn os hele tiden klogere og gør os i stand til at levere værdiskabende rådgivning.

Two people talking at desk

Kvalitet

Vi lever af at sælge kompetencer og viden. Klienternes tillid er afgørende for vores forretning, og derfor tilbyder vi kun rådgivning af højeste kvalitet. Vores fokus på kvalitet betyder, at vi udover at levere rådgivning på højeste faglige niveau altid tænker på klientens behov og situation.

Holdånd

Hos os arbejder partnerne tæt sammen med ambitiøse, yngre jurister og specialister i forskellige stabsfunktioner. At holdånd er en af vores værdier betyder, at vi løser opgaverne sammen og er parate til at hjælpe hinanden til gavn for klienten og firmaet. Vi er bevidste om, at vi er stærkere som et hold end hver for sig.

Etik

Vi har et princip om, at vores handlinger altid skal kunne tåle at blive kigget efter i sømmene. Dét er etik i vores perspektiv. Det betyder også, at langvarige relationer for os er mere værd end hurtige gevinster, og at vi altid er lige så professionelle over for kolleger som over for klienter.

Værdiskabelse

Vi tilegner os viden for at kunne tilføre værdi til vores klienter. Det er afgørende for os at forstå vores klienters forretning. Men det er lige så vigtigt for os at koble ny viden om brancher og markeder med den individuelle situation, så vi hele tiden kan styrke klientens position. Værdiskabelse betyder også, at vi skal styrke relationen, gøre klientens hverdag lettere, tænke i helheder og trække konsekvent på alle involverede kollegers kompetencer.

Udsyn

Vi er gode til at se tingene lidt fra oven. Vores historiske rødder i internationale sager præger måden vi tænker jura, forretning og karriere på. At vi har udsyn betyder, at vi hellere arbejder på tværs af faglige og geografiske grænser end inden for dem.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt