Søg Close search

HjemKarriereLedige stillinger

Bliv en del af
Gorrissen Federspiel

Vi søger løbende ambitiøse og dygtige medarbejdere. Alle, der har et talent, kan dygtiggøre sig hos os.

Ledige stillinger

Vi vurderer såvel nuværende som kommende medarbejdere på baggrund af deres kompetencer og skeler ikke til social baggrund, kultur, køn, etnicitet, religion, alder, hudfarve eller seksualitet. Vi har og ønsker en mangfoldig medarbejdersammensætning. Se alle ledige stillinger
Tilmeld dig vores jobagent og få direkte besked i din indbakke, næste gang vi har en ledig stilling, der matcher dine kvalifikationer.
Tilmeld dig vores jobagent

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid interesserede i at høre fra dig, hvis du ønsker at gøre karriere i et førende advokatfirma med stærke internationale relationer. Send os en motiveret ansøgning med relevante bilag, hvor du angiver, hvilken type stilling du er interesseret i.

Vi opbevarer din ansøgning i seks måneder. Derefter kontakter vi dig pr. mail for at høre, om du fortsat ønsker at have din ansøgning i vores jobbank.

Selvom du har oprettet dig i vores jobbank, skal du sende en motiveret ansøgning, hvis du ønsker at komme i betragtning til et specifikt job. Alle ansøgninger skal du sende via vores online rekrutteringssystem.

Send en uopfordret ansøgning
Prismet

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt