Søg Close search

HjemKarriereVilkår

Læs om vores attraktive vilkår

Gorrissen Federspiel tilbyder et spændende arbejdsliv

Arbejdsglæde og trivsel er afgørende for, at Gorrissen Federspiel fortsat kan være et af landets førende advokatkontorer. Derfor tilbyder vi attraktive ansættelsesvilkår, en række personalegoder og mange sociale aktiviteter, der bidrager til en sund og balanceret hverdag.

Vores medarbejdere værdsætter en hverdag, hvor de kan balancere arbejdsliv og privatliv. Det kan være en udfordring, når man har høje ambitioner for begge, og derfor har vi skabt gode rammer for et fleksibelt arbejdsliv hos Gorrissen Federspiel.

Vores medarbejdere har mulighed for at tilrettelægge deres hverdag, så den passer til deres liv. Vi har ikke en ”one-size-fits-all”-løsning, fordi vi alle har forskellige behov.

Counsellorstruktur

Det er vigtigt, at man som medarbejder oplever, at man løbende kan have en dialog om trivsel, udvikling og karriere. Derfor bliver alle medarbejdere ved ansættelsen tilknyttet en counsellor, som de kan have fortrolige drøftelser med.

 

I forbindelse med barsel afholdes der check-ins før, under og efter orlov med henblik på forventningsafstemning af ønsker og behov.

Flere karriereveje

Der er flere veje til et godt og spændende arbejdsliv. Hos Gorrissen Federspiel er det muligt, alt afhængigt af livssituation, at tilrettelægge ens karriere og karrierevej i et tempo, der passer bedst til den enkelte medarbejder.

Daglig fleksibilitet og mulighed for hjemmearbejde

Vi anerkender, at der er et ønske om og behov for stor fleksibilitet i hverdagen for at balancere arbejdsliv og privatliv. Vores medarbejdere har mulighed for at tilrettelægge arbejdet således, at der er plads til at gå tidligt for at hente børn, tage ud og løbe en tur eller lignende for senere at koble op igen hjemmefra. Vi tilbyder også alle medarbejdere muligheden for at arbejde hjemmefra.

En fleksibel deltidsmodel

Hos Gorrissen Federspiel tilbydes der forskellige muligheder for at arbejde på deltid. Vi har ikke en standardløsning, men ønsker at indrette os efter de individuelle behov, der måtte være alt efter den enkelte medarbejders livssituation.

Fokus på det sociale liv

Vi har et stærkt sammenhold, og det bliver blandt andet styrket gennem sociale aktiviteter, hvor vores medarbejdere kan mødes på tværs af huset. Hvis du er til fysiske aktiviteter, kan du deltage i yoga på tagterrassen, en frisk tur med vores løbeklub eller den ugentlige træning med fodboldholdet. Der er også mulighed for at spille e-sport, hoppe i cykeltøjet og få et afbræk i naturen eller måske tage en eftermiddagskamp på badmintonbanen.

Desuden har vi flere festlige sociale aktiviteter. Vores jule- og sommerfester byder på underholdning, musik og god mad, og til den ugentlige fredagsvin samles vi og ønsker hinanden god weekend. Når solen skinner åbner vi desuden op for tagterrassen i København, hvor frokosten eller fredagsvinen kan nydes i den friske luft. I december inviteres medarbejdere og deres familier til juletræsfest med æbleskiver og gløgg.

Three people talking

Øvrige vilkår for vores medarbejdere

Ferie

Alle medarbejdere har ud over de fem ugers ferie, som ferieloven tilskriver, ret til, fem feriefridage med løn. Der er mulighed for at afholde op til 10 dages ferie på forskud.

Barsel

Efter et års ansættelse tilbyder vi kvindelige ansatte fuld løn i fire uger før terminsdato og 24 uger efter fødslen. Mandlige ansatte har ret til to ugers orlov i forbindelse med fødslen og op til ti sammenhængende ugers orlov med fuld løn i perioden fra fødslen til udgangen af 52. uge efter fødslen.

Med børn født 2. august 2022 eller senere har mødre, fædre, medmødre og adoptanter mulighed for orlov med fuld løn 24 uger i perioden fra fødslen til udgangen af 52. uge efter fødslen.

Pension

Gorrissen Federspiel har en obligatorisk pensionsordning gennem PFA for fastansatte medarbejdere og tilbyder pensionsrådgivning hos den tilknyttede pensionsrådgiver. Gorrissen Federspiel tildeler desuden en bonus efter endt forældreorlov svarende til det pensionsbidrag, der ville være blevet indbetalt, hvis medarbejderen modtog løn i orlovsperioden. Denne bonus indbetales direkte til pensionsopsparingen.

Sundhedsforsikring

Alle medarbejdere har en sundhedsforsikring gennem PFA.

Efteruddannelse

Gorrissen Federspiel tilbyder henholdsvis intern og ekstern efteruddannelse alt efter erfaring, ønsker og kompetencer.

Rejselegat

Det er som stud.jur. muligt at modtage et rejselegat, hvis man ønsker at studere et semester i udlandet. Øvrige medarbejdere har desuden mulighed for at søge orlov og legat til efteruddannelse.

Personalegoder

Vi tilbyder vores medarbejdere en række rabataftaler på blandt andet bøger, restauranter, tøj, sko, møbler, madordninger samt meget andet.

Vi har desuden morgenmad-, frokost- og aftensmadsordning, takeaway, renseriordning og andre tilbud, som gør hverdagen lettere for vores medarbejdere.

Konkurrencedygtig løn

Vi tilbyder konkurrencedygtig løn til alle medarbejdere og en bonusordning for alle jurister samt afdelingsledere.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt