Søg Close search

HjemKarriereMedarbejderportrætter

Medarbejderne har ordet

Mød nogle af vores medarbejdere

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Vi er mere end 500 forskellige mennesker fordelt på to kontorer i Aarhus og København, der alle har det til fælles, at vi er ambitiøse, kvalitetsbevidste og sætter pris på fællesskabet. Mød nogle af os herunder, måske er vi dine fremtidige kolleger.
Philip Lyck
Projektstudent, Corporate/M&A

Philip Lyck

Som projektstudent får du et indblik i hverdagen på et advokatkontor med udfordrende juridiske opgaver og et godt sammenhold. Hør Philip fortælle mere om sin hverdag.

Læs mere
Frederikke Bastkjær Jakobsen
Stud.jur., Fast ejendom

Frederikke Bastkjær Jakobsen

Frederikke har kombineret arbejdet som stud.jur. med en tidskrævende indsats i et internationalt processpil, der har givet gode oplevelser og relevant læring til studiejobbet hos Gorrissen Federspiel.

Læs mere
Yakub Alperen Yildiz
Stud.jur., Digital Business

Yakub Alperen Yildiz

”Jeg lærer noget nyt hver dag, og ingen dage ser ens ud”. Som stud.jur. blev Yakub udstationeret hos en klient i et par måneder. Det har givet ham et helt unikt indblik i brugen af jura i praksis.

Læs mere
Casper Dybbro Andersen
Advokatfuldmægtig, Corporate/M&A

Casper Dybbro Andersen

Som advokatfuldmægtig har Casper håndteret sager om sømænd, forespørgsler om biobrændsel og sanktioner på verdenshavene for et af verdens største tankskibsrederier.

Læs mere
Rikke Vestergaard
Advokatfuldmægtig, EU- og Konkurrenceret

Rikke Vestergaard

”Man lærer rigtig meget af at håndtere samspillet mellem juraen og klientens kommercielle ønsker – både til forhandlingsmøder, og når man laver de endelige kontrakter”.

Læs mere
Bjørn Jurjans Moosgaard
Advokat, Corporate/M&A

Bjørn Jurjans Moosgaard

Som mentor i lodsordningen hjælper Bjørn vores studerende og advokatfuldmægtige med at balancere arbejds- og privatliv - alt imens han rådgiver virksomheder om selskabsretlige forhold.

Læs mere
Chastine Elisa Christensen
Advokat, Proces

Chastine Elisa Christensen

Det lå ikke i kortene at Chastine skulle være procesadvokat. Men en nysgerrighed for advokathåndværket fik hende alligevel til at søge ind i procesafdelingen, da hun startede som advokatfuldmægtig i Gorrissen Federspiel. Det har hun bestemt ikke fortrudt.

Læs mere
Pernille Løvenskjold Nielsen
Økonomimedarbejder

Pernille Løvenskjold Nielsen

I min afdeling er vi gode til at give hinanden plads til fordybelse, og det værdsætter jeg. Samtidig er der altid plads til et godt grin, både når vi er midt i et vigtigt årsregnskab eller under den daglige frokost.

Læs mere
Sigrid Kolstrup
PA

Sigrid Kolstrup

Tillid og fleksibilitet har stor betydning for Sigrids hverdag på kontoret i Aarhus, hvor hun supporterer husets partnere og jurister i hverdagen.

Læs mere
Jesper Saugmann
Facility supporter

Jesper Saugmann

Facility-teamet er en del af hjertet i husets infrastruktur – også selvom man ikke lige tænker over det til hverdag.

Læs mere

Flere historier fra hverdagen

I magasinet herunder kan du læse mere om arbejdslivet hos Gorrissen Federspiel, herunder mulighederne for at komme til udlandet – enten via udstationering, uddannelse eller som frivillig. Desuden kan du blive klogere på, hvad der forventes af nyansatte, samt hvilke muligheder vores medarbejdere har.

 

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt