Søg Close search

HjemKarriereStud.jur.

Bliv klogere på arbejdet som stud.jur.

Et studiejob med fokus på din udvikling

Dine år som studerende spiller en stor rolle for din fremtid – både personligt og fagligt. Hos Gorrissen Federspiel får du mulighed for at kickstarte din karriere og afklare nogle af dine fremtidsdrømme. Du får desuden tilknyttet en lods, der hjælper dig med at balancere studie og arbejdsliv.

Vores stud.jur.er er jurastuderende, der enten er i slutningen af deres bachelor eller i gang med kandidatstudiet og har lyst til at prøve kræfter med hverdagen på et stort advokatkontor.

Som stud.jur. er du tilknyttet tre specialegrupper, hvor du arbejder tæt sammen med både fuldmægtige, advokater og andre stud.jur.er. Du bliver en vigtig del af hverdagen på kontoret og vil være tilknyttet et team og arbejde selvstændigt. Dit arbejde består primært af notatskrivning, udarbejdelse af responsa, domssøgning, juridiske undersøgelser af specifikke problemstillinger og andre lignende opgaver. Efterhånden som dine kompetencer og evner udvikler sig, vil du få mere krævende opgaver og større ansvar.

På det sidste år af dit kandidatstudie får du får mulighed for at snuse lidt til livet som advokatfuldmægtig med flere udfordrende opgaver. Langt de fleste af vores stud.jur.er søger videre som advokatfuldmægtige hos os, når deres studie er afsluttet og fortsætter således deres udvikling i Gorrissen Federspiel.

22_0208_gf_day011103

Kort om arbejdet som stud.jur.

  • Du arbejder 10 timer om ugen, hvis du er tilknyttet vores kontor i Aarhus og 16 timer om ugen i København.
  • Du får løbende sparring og feedback, der hjælper dig med at udvikle dine kompetencer.
  • Du får tilknyttet en lods, der hjælper dig med at balancere studie og arbejde.
  • Du arbejder tæt sammen med andre stud.jur.er.
  • Mulighed for specialeordning med op til 2 måneders fri med løn i specialeperioden.
  • Mulighed for at søge udvekslingslegat på 30.000 kr.

”Jeg lærer noget nyt hver dag, og ingen dage ser ens ud”.

Yakub Alperen Yildiz, stud.jur., Digital Business

Læs om Yakubs hverdag som stud.jur.
yay

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt