Søg Close search

HjemKarriereAdvokatfuldmægtig

Bliv klogere på arbejdet som advokatfuldmægtig

Som advokatfuldmægtig er din udvikling i fokus

Du arbejder og udvikler dig i et internationalt advokatfirma, der leverer enestående løsninger til ambitiøse virksomheder. Som advokatfuldmægtig bliver du en del af et team med erfarne og dygtige kolleger, der hjælper dig med at forløse dit potentiale.

Processen for at blive en god advokat begynder allerede i fuldmægtigtiden. Vi ønsker at sikre dig det bedst mulige grundlag for din udvikling og fremtidige specialisering. Du indgår i vores rokeringsordning, hvor du i løbet af din tid som advokatfuldmægtig bliver tilknyttet to forskellige specialegrupper. Rokeringen giver dig mulighed for at arbejde inden for forskellige fagområder og således finde ud af, hvilket område du har lyst til at arbejde inden for.

Du får desuden tilknyttet en lods, der fungerer som din mentor under hele uddannelsen. Din lods følger din udvikling, og sikrer at du får udfordrende opgaver og tager ansvar under din fuldmægtiguddannelse. Det er også din lods, der hjælper dig med at falde godt til både fagligt og personligt i din nye rolle som advokatfuldmægtig. Efter 18 måneder som advokatfuldmægtig får du tildelt en counsellor i stedet for en lods. Din counsellor hjælper dig i den afsluttende del af din fuldmægtigtid, så du bliver klar til rollen som advokat.

20_0130_bold_gf_jannis_herschbach13300

Som advokatfuldmægtig undervises du blandt andet i:

  • Juridisk engelsk
  • Udarbejdelse af responsa
  • Regnskabsforståelse
  • God advokatskik
  • Retssagsbehandling
  • Virksomhedsoverdragelse
  • Processpil

”Man lærer rigtig meget af at håndtere samspillet mellem juraen og klientens kommercielle ønsker – både til forhandlingsmøder, og når man laver de endelige kontrakter”.

Rikke Vestergaard, advokatfuldmægtig, EU- og Konkurrenceret

Læs hele Rikkes historie
Portrait of employee RVE cropped

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt