Søg Close search

HjemKarriereAdministration

Bliv klogere på arbejdet i administrationen

Stærk faglighed og fællesskabskultur

Som en del af support funktionen hos Gorrissen Federspiel er du som fagspecialist medvirkende til, at vi kan være et advokatkontor i en liga for sig. Du har frihed til at udvikle dine faglige kompetencer, og du arbejder tæt sammen med dygtige og inspirerende kolleger.

Hos Gorrissen Federspiel får du mulighed for at bruge din specialistviden i en dynamisk hverdag, hvor du arbejder tæt sammen med mange forskellige faggrupper. Din udvikling er vigtig for os. Du får mulighed for at holde dig fagligt opdateret, ligesom vi gerne tilrettelægger individuelle udviklingsforløb for dig. I Gorrissen Federspiel bidrager alle til en fællesskabskultur og et inspirerende arbejdsmiljø, og vi samarbejder på kryds og tværs af huset.

22_0208_gf_axel_3622-2

“I min afdeling er vi gode til at give hinanden plads til fordybelse, og det værdsætter jeg. Samtidig er der altid plads til et godt grin, både når vi er midt i et vigtigt årsregnskab eller under den daglige frokost.”

Pernille Løvenskjold Nielsen, økonomimedarbejder

Læs om Pernilles hverdag i Økonomi
plo-3

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt