Søg Close search

HjemRådgivningPrivate Clients & Family OfficesKøb og salg af aktiver

Køb og salg af aktiver

Vi rådgiver om køb og salg af private aktiver i Danmark og udlandet, samt drift heraf, herunder køb og salg af ferieboliger, fly, yachts, skove, godser, herregårde, heste og kunstgenstande.

Vi er et af Danmarks største advokatkontorer med førende specialister inden for bl.a. shipping, køb og salg af fly samt fast ejendom. Dermed har vi erfaringer med og kan bistå i forbindelse med alle større køb og salg af private aktiver i Danmark og udlandet. Foruden lystbåde, privatfly, ferieboliger, godser, herregårde og skove bistår vi bl.a. med køb og salg af heste og kunstgenstande.

Gorrissen Federspiel er uden sammenligning landets førende advokatfirma inden for shipping og det eneste kontor i Denmark, der er højtspecialiseret inden for finansiering og køb af fly. Vi kan også bistå i relation til de juridiske aspekter af driften af sådanne aktiver samt vedrørende leje af privatfly.

Vi har altid håndteret sager med udenlandske aspekter og har derfor over årene opbygget et tæt og  stærkt internationalt netværk af juridiske og finansielle rådgivere. Derfor kan vi agere tovholder på og håndtere kontakten til relevante udenlandske rådgivere i forbindelse med køb og salg af ferieboliger og andre aktiver i udlandet. I den forbindelse kan vi sikre, at klienten får en relevant og kompetent rådgivning, så processen bliver enkel og tryg for klienten og ubehagelige oplevelser undgås.

For spørgsmål vedrørende lystbåde kontakt Peter Appel eller Johan Casper Hennings.

For spørgsmål vedrørende fly kontakt Morten Hans Jakobsen.

For spørgsmål vedrørende fast ejendom eller andet kontakt Jakob Bax Sander Hein.

Mere om vores erfaring

Family Offices og Family Constitution

Herunder etablering, beskyttelse af familieformue og virksomhed, investering og skatteoptimering samt sikring af familiens interesser.

 

Læs mere

Ægteskab og andre private forhold

Herunder oprettelse af ægtepagter, flytning til eller fra Danmark (herunder skatteretlige forhold og rådgivning om tilbageværende aktiver i Danmark/udlandet) og fremtidsfuldmagter.

 

Læs mere

Formueplanlægning og -overgang samt formueoptimering

Herunder skatteoptimering, generationsskifte i levende live og ved død, ejeraftaler, pension og forsikring, arveplanlægning og arveforskud (herunder relateret til aktiver i udlandet), testamenter, gaver og familielån.

 

Læs mere

Bobehandling og fonde

Herunder håndtering af skilsmisseskifter, dødsboer og arvetvister samt etablering og rådgivning af almennyttige fonde.

 

Læs mere

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt