Søg Close search

HjemGorrissen Federspiel styrker Fast Ejendom med to nye profiler

Gorrissen Federspiel styrker Fast Ejendom med to nye profiler

Steen Puch Holm-Larsen og Sven Frode Frølund er begge anerkendte, internationale profiler. De nye partnere skal bidrage til en strategisk styrkelse af Fast Ejendom-teamet
2. maj 2023

PRESSEMEDDELELSE

For anden gang på få måneder foretager Gorrissen Federspiel en forstærkning af sit Fast Ejendom-team. Denne gang med optagelsen af to eksterne profiler i partnerkredsen.

”Det er en stor fornøjelse at kunne byde Steen Puch Holm-Larsen og Sven Frode Frølund velkommen til Gorrissen Federspiel. Steen og Sven Frode er begge stærke profiler med internationalt vingefang og en stærk track record inden for ejendomstransaktioner,” udtaler Martin André Dittmer, Managing Partner.

”Deres optagelse er et vigtigt skridt på vores strategiske vej mod at blive endnu mere toneangivende inden for Fast Ejendom.”

Optagelsen af de nye partnere sker, mens markedet for transaktioner er præget af en vis afmatning. Timingen er ikke desto mindre god, uddyber Managing Partner Martin André Dittmer.

”Det er en rettidig konsolidering af vores i forvejen stærke Fast Ejendom-team, vi nu foretager. Med en styrket eksponering internationalt forventer vi, trods den aktuelle afmatning, en stigning i aktiviteten i forhold til nye klienter og markeder. Samtidig vil vi og teamet stå stærkt og sammentømret, når aktivitetsniveauet for ejendomstransaktioner normaliseres,” siger Martin André Dittmer.

Partner i Fast Ejendom, Jesper Avnborg Lentz, udtaler:

”Vi har over de senere år opbygget en rigtig god praksis inden for Fast Ejendom med særligt fokus på projektudvikling og transaktioner. Men vi har ambitioner om at fylde endnu mere i markedet. Det kommer vi et stort skridt nærmere med optagelsen af Steen Puch Holm-Larsen og Sven Frode Frølund, hvis netværk og klientportefølje er næsten perfekt komplementerende vores eksisterende forretning.

Alexander Troeltzsch Larsen, der også er partner i Fast Ejendom, supplerer:

”Vi kender Steen og Sven Frode godt, og vi er i vores dialog med dem blevet bekræftet i, at de deler vores værdier, mindset og ikke mindst ambitioner for Gorrissen Federspiels Fast Ejendom-team. Og vi vil med optagelsen af Steen og Sven Frode stå endnu bedre i det fortsatte arbejde med at videreudvikle teamet til gavn for vores klienter og medarbejdere.”

Partnergruppen i Fast Ejendom, København, udgøres foruden Jesper Avnborg Lentz og Alexander Troeltzsch Larsen af Hans-Peter Jørgensen og Steen Hellmann, der blev optaget i partnerkredsen d. 1. marts. Med optagelsen af Steen Puch Holm-Larsen og Sven Frode Frølund vil Fast Ejendom-teamet i København således bestå af i alt seks partnere.

Steen Puch Holm-Larsen og Sven Frode Frølund er begge partnere i Bech-Bruun. De tiltræder i Gorrissen Federspiel senest 1. januar 2024.

Steen Puch Holm-Larsen (53 år)

Steen Puch Holm-Larsen er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 1997 og har taget en LLM fra University of Exeter i 2002. Karrieren blev indledt hos Bech-Bruun i 1998. Efter fire år som partner i Lundgrens vendte han tilbage som partner i Bech-Bruun i 2014.

Steen Puch Holm-Larsen har en dyb forretningsforståelse og indgående erfaring med alle aspekter af transaktioner i forhold til fast ejendom. Han er specialiseret i investeringer, særligt i forhold til international M&A Real Estate, erhvervsejendomme og hoteller.

Sven Frode Frølund (40 år)

Sven Frode Frølund er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 2008. Efterfølgende tog han en Master of Laws (LLM) på Columbia Law School. Han blev tilknyttet Bech-Bruun i 2008. Fra 2012 var han advokat i det internationale advokatfirma Simpson Thacher & Bartlett LLP, før han vendte tilbage til Bech Bruun i 2018 som partner.

Sven Frode Frølund har årelang erfaring med grænseoverskridende transaktioner. Med udgangspunkt i sit store, internationale netværk rådgiver Sven Frode Frølund større private equity-fonde i M&A og ejendomstransaktioner.

Om Gorrissen Federspiel

Gorrissen Federspiel er et af Danmarks største advokatfirmaer. Vi beskæftiger 550 medarbejdere, heraf mere end 320 jurister, som dagligt går på arbejde med en fælles vision om, at vi i Gorrissen Federspiel vil være ’In a league of our own’ som Danmarks bedste advokatfirma. Vi tilbyder rådgivning inden for alle erhvervsrelaterede områder, og som firma lægger vi vægt på kvalitet, etik, værdiskabelse, udsyn og holdånd.

Pressekontakt

Henvendelser fra pressen kan ske til kommunikationsrådgiver Kasper Jessing – kaje@gorrissenfederspiel.com, 26 66 92 27

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt