Søg Close search

HjemÅrsrapport viser tilfredsstillende resultat i 2022

Årsrapport viser tilfredsstillende resultat i 2022

Endnu engang satte omsætningen rekord. Resultatet er tilfredsstillende ovenpå et år, der blev mere uforudsigeligt end forventet, siger Gorrissen Federspiels Managing Partner.
24. marts 2023

Endnu en rekordomsætning er nået. Af årsrapporten 2022, som netop er udgivet, fremgår det, at omsætningen i det forgangne år nåede 986,3 mio. kroner. Det svarer til en vækst på 3 pct.

Året forinden nåede væksten rekordniveauet 19,4 pct – i 2022 var forventningen dog ”kun” 5 pct. Men Ruslands invasion af Ukraine ændrede radikalt forudsætningerne for året.

”Året blev mere uforudsigeligt end forventet. Konsekvenserne af krigen i Ukraine mærkede vi især i andet halvår af 2022, der var præget af usikkerhed og tøven i markedet,” siger Managing Partner Martin André Dittmer.

Stigende inflation og renter, og udsigten til en potentiel recession, gav et markant dyk i ejendomstransaktioner og lagde en dæmper på M&A-transaktionerne. Dermed blev det budgetterede mål ikke nået.

”Men i lyset af markedets udvikling, og de ændrede forudsætninger, der fulgte af krigen i Ukraine, har året overordnet set været tilfredsstillende,” fastslår Martin André Dittmer.

Styrket organisation

Gorrissen Federspiel tog i det forgangne år hul på en ny strategi, Momentum 2025, der i langt højere grad bringer klienten i centrum. Samtidig forstærkes fokus på at tiltrække og tilknytte de bedste medarbejdere.

Trods udfordringer i markedet er både partner- og medarbejdersiden blev oprustet i løbet af 2022, så vi således er vokset med netto 13 til i alt 548 medarbejdere.

”Vi har ikke lavet tilpasninger men tværtimod øget bemandingen med nye kræfter, der gør, at vi står stærkere i markedet og derfor får flere sager,” siger Martin André Dittmer.

Selvom 2023 også vil være forbundet med usikkerhed som følge af krigen i Ukraine, og de afledte effekter, forventes en vækst i omsætningen på 5-6 pct.

Læs årsrapporten 2022

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt