Søg Close search

HjemGorrissen Federspiel optager ekstern partner til Fast Ejendom

Gorrissen Federspiel optager ekstern partner til Fast Ejendom

Inden for entreprise- og rådgiverretten er Steen Hellmann anerkendt som en af landets absolut førende advokater. Nu bliver han partner i Gorrissen Federspiel
6. januar 2023

Gorrissen Federspiel har allerede i dag et stærkt team inden for især ejendomstransaktioner og projektudvikling og tilføjer med optagelsen af Steen Hellmann en specialiseret og meget markant entreprise- og rådgiverretlig profil.

”Vi glæder os til at byde Steen Hellmann velkommen i Gorrissen Federspiel og i partnerkredsen. Steens tyngde og erfaring inden for entreprise- og rådgiverretten er bredt anerkendt. Han er en af landets absolut førende på sit felt og bliver et vigtigt aktiv i at udvikle vores rådgivning og forretning i Fast Ejendom, som vi har store ambitioner med,” siger Managing Partner, Martin André Dittmer.

Afdelingen for Fast Ejendom rådgiver foruden betydelige ejendomsinvestorer en række førende projektudviklere med udviklingen af omfattende og innovative projekter fra idé til færdig konstruktion. Steen Hellmann tilslutter sig, og supplerer, partnerne i Fast Ejendom-teamet Alexander Troeltzsch Larsen og Jesper Avnborg Lentz, som ser frem til at styrke afdelingen med et kendt navn i branchen.

”Klienternes behov skifter løbende, og kompleksiteten i samfundet og inden for store projekter vokser hele tiden. Det skærper kravene til vores rådgivning og behovet for altid at kunne møde klienten med det skarpeste rådgiverteam inden for alle fagområder. Det kommer vi et vigtigt skridt nærmere med Steen Hellmann på holdet,” fortæller Jesper Avnborg Lentz.

50-årige Steen Hellmann kommer fra advokatfirmaet Viltoft, hvor han har været tilknyttet i mere end 20 år. De seneste 12 år som partner. I Gorrissen Federspiel vil han også indfri sit eget ønske om at udvikle karrieren.

”Jeg glæder mig til at indtræde som partner i Gorrissen Federspiel og til at bidrage til udviklingen af Fast Ejendom og bidrage med solid erfaring inden for arbejdet med entreprise- og rådgiverret. Samtidig ser jeg meget frem til at anvende og udbygge mine kompetencer i samspil med klienter og mine nye kolleger – i teamet og på tværs af huset,” siger Steen Hellmann.

Steen Hellmann indtræder som partner d. 1. marts 2023.

Steen Hellmann (50)

Steen Hellmann blev cand.jur. fra Københavns Universitet i 2000. Samme år blev han tilknyttet advokatvirksomheden Viltoft, hvor han blev partner i 2009.

Steen Hellmann er specialiseret i entrepriseret, rådgiverret og tvisteløsning. Han rådgiver offentlige myndigheder, arealudviklingsselskaber, almene og private bygherrer, entreprenører, forsikringsselskaber og tekniske rådgivere om alle aspekter af entrepriseret og rådgiverret.

Privat er Steen gift med Sophie, som han har sønnerne William (22), Gustav (16) og Philip (12) med. Familien bor i Hellerup.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt