Søg Close search

HjemUdgivelserCorporate Counsel Academy

Corporate Counsel Academy

Gorrissen Federspiel Corporate Counsel Academy tilbyder en række juridisk baserede seminarer til virksomhedsjurister og andre, der i betydelig grad beskæftiger sig med juridiske sagsområder.

Styrk din viden

Corporate Counsel Academy er et alternativt tilbud om efteruddannelse og nyhedsopdatering inden for bl.a. den almene og specielle kontraktsret, M&A, selskabsret, finansiering, tvisthåndtering, konkurrenceret, immaterielret og ansættelsesret.

Formålet med seminarerne er at behandle emner, som berører virksomhedsjuristernes daglige arbejdsområder ud fra praktikerens tilgangsvinkel. Undervisningen er baseret på den knowhow og erfaring, som underviserne har mødt i deres daglige arbejde som advokater.

Corporate Counsel Academy er åbent for klienter hos Gorrissen Federspiel og andre interesserede.

Internationale aspekter

Seminarerne er af én dags varighed og vil omfatte emner, der traditionelt hører til en virksomhedsjurists centrale arbejdsområder. For at sikre alsidighed vil der på hvert seminar være flere emner til behandling. I undervisningen lægger vi særlig vægt på de internationale aspekter af de valgte emner.

Undervisningen varetages af firmaets partnere og senioradvokater inden for de relevante specialeområder. I undervisningen deltager også udenlandske advokater fra Gorrissen Federspiels netværk af internationale advokatforbindelser.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores Corporate Counsel Academy.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt