Søg Close search

HjemKarriereGorrissen Federspiel som arbejdspladsInternationalt udsyn

Få et internationalt udsyn

Verden venter på dig

Hvis du har internationale drømme, så er du kommet til det rette sted. Hos Gorrissen Federspiel sender vi hvert år mange af vores medarbejdere ud i verden, for at de kan dygtiggøre sig og komme hjem med ny viden.

Et udlandsophold udvider dine horisonter og giver dig nye perspektiver. Netop udsyn og international erfaring er en vigtig del af vores arbejde, især fordi virksomheder, værdipapirer og aktiver handles over grænserne, og fordi reguleringen i højere og højere grad bliver international. Med international erfaring i ryggen kan vores jurister tilbyde rådgivning og service af enestående kvalitet til firmaets internationale klienter.

Hvert år drager mange af vores medarbejdere ud i verden på studieophold eller som led i en udstationering hos et advokatfirma eller en virksomhed. Flere af vores studerende vælger også at læse et semester i udlandet som led i deres uddannelse. Her støtter vi deres internationale ambitioner med et rejselegat.

Vores stærke internationale relationer er et resultat af det nære og mangeårige samarbejde med en række af verdens førende advokatfirmaer, banker, revisionsfirmaer og forsikringsselskaber. Vi kan derfor med kort varsel garantere vores klienter professionel rådgivning dér, hvor det er nødvendigt.

Tag afsted med et studielegat

Vi opfordrer altid vores medarbejdere til at gribe chancen for at tage til udlandet og dygtiggøre sig. Mange af vores studenter vælger at tage på udveksling under deres uddannelse. Derfor tilbyder vi alle, som planlægger et udvekslingsophold i udlandet, orlov og muligheden for at søge et rejselegat. Efter udvekslingen vender langt de fleste tilbage (til deres arbejde) med fornyet energi og erfaringer, der er værdigfulde for deres videre uddannelse og arbejde i Gorrissen Federspiel.

 

Bliv udstationeret i udlandet

Det er ikke kun gennem studieophold, at du kan opfylde dine udlandsdrømme. Vi har god erfaring med at sende vores medarbejdere på udstationering i udlandet. En udstationering kan være et ophold hos en international klient, hvor du indgår som en del af deres team i en bestemt periode. Du kan også blive udstationeret til et advokatkontor i udlandet.

Byg videre på din juridiske viden

Foruden muligheden for at blive udstationeret og arbejde i udlandet sender vi gerne vores jurister på efteruddannelsesophold i udlandet. Mange tager afsted for at videreuddanne sig og kommer hjem med en LL.M eller en tilsvarende overbygning på deres uddannelse. Foruden oplevelsen ved at bo og studere i et andet land kommer medarbejderen hjem med ny juridisk viden, som kan anvendes i det konkrete arbejde med internationale klienter og sager.

Internationale historier

Læs hvad nogle af vores medarbejdere fortæller om deres oplevelser med arbejde eller uddannelse i udlandet.
På skolebænken i Firenze
Firenze

På skolebænken i Firenze

Det har været en drøm for Victoria siden begyndelsen på jurastudiet at læse en LL.M. Derfor er Victoria draget til Firenze, nærmere Det Europæiske Universitetsinstitut (EUI), for at indfri netop dette ønske. Timingen for Victoria er god, da hun efterhånden har arbejdet en del år med juraen i praksis, men nu ønsker at dykke ned i bøgerne igen og se teorien - særligt indenfor konkurrenceret - med nye øjne.

Læs mere
Udstationering i Milano hos Nunziante Magrone
Milano

Udstationering i Milano hos Nunziante Magrone

Gennem Frederiks udstationering i hos Nunziante Magrone i Milano fik Frederik indfriet en årelang drøm om at bo i Italien. For Frederik er Gorrissen Federspiels fokus på det internationale ikke bare noget, man siger man vil, men noget man gør.

Læs mere
Udstationering i New York samtidig med at arbejde på Twitter-sagen mod Elon Musk
New York City

Udstationering i New York samtidig med at arbejde på Twitter-sagen mod Elon Musk

Chastine har været udstationeret hos Wachtell, Lipton, Rosen & Katz i New York. Her sad hun blandt andet med på Twitter-sagen mod Elon Musk. WLRK repræsenterede Twitter, der gik ud på at forpligte Elon Musk til at gennemføre købet til den aftalte pris.

Læs mere
Udstationeret hos Slaughter and May i London
London

Udstationeret hos Slaughter and May i London

Kathrine er i øjeblikket udstationeret hos advokatfirmaet Slaughter and May, som har hovedsæde i London. For Kathrine betyder det, at hun blandt andet har mulighed for at indfri sit mål om gå et spadestik dybere i den britiske kultur og udforske Londons mange kulturelle og kulinariske tilbud.

Læs mere
Rejselegat til semester i Vancouver
Vancouver

Rejselegat til semester i Vancouver

For stud.jur. Simon Nordvig har det, siden han startede på jurastudiet, været en drøm at tage et semester i udlandet. Med Gorrissen Federspiels rejselegat i ryggen er han taget på udveksling til Vancouver for at læse et halvt år på University of British Columbia.

Læs mere
Postkort fra L.A.
Los Angeles

Postkort fra L.A.

I august tog kæresteparret Marianne Niviaq Thomsen og Nikolaj Erichsen til Los Angeles for at læse en LL.M. på UCLA.

Læs mere

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt