Søg Close search

HjemKarriereMedarbejderportrætterJesper

Jesper Saugmann

Facility supporter

Facility-teamet er en del af hjertet i husets infrastruktur – også selvom man ikke lige tænker over det til hverdag.

Som en del af Facility-teamet har jeg rigtig mange forskellige kasketter på i løbet af dagen. Teamet og jeg starter dagen med at åbne vores mail for at se, om der er nogle hasteopgaver, som skal prioriteres. Derefter omdeler vi dagens aviser og post til de respektive modtagere i huset. Vi tager os også af omdeling af diverse forsendelser, både pakker og kurerforsendelser til huset i løbet af dagen.

Derudover består min hverdag af en masse forskellige logistikopgaver, lige fra at bestille interiør til huset til eksempelvis at gøre kontorpladser klar til nye medarbejdere eller medarbejdere, der flytter plads. Det kan både være opsætning af stole, computerskærme eller andet inventar. Jeg hjælper også med at nedpakke kontorer for de kollegaer, der skal på barsel eller udstationering – og selvfølgelig med at sætte det op igen, når de kommer retur. Ofte er der også flere løbende opgaver. For nyligt har en kollega og jeg fragtet en ny storskærm uskadt fra parkeringskælderen og ind i et mødelokale i toppen af huset. Opgaver som denne kræver lidt kreative ideer og ekstra planlægning.

Man kan sige, at Facility-teamet er en del af hjertet i husets infrastruktur. Mine kollegaer og jeg er dem, der får en masse ting til at køre rundt – særligt meget af det man ikke lige tænker over til hverdag. Vi hjælper med praktiske ting som større opsætninger til møder, større og mindre printopgaver, arkivering af sager, omdeling af post og pakker, indsamling og frankering af post og flere andre opgaver hver dag.

Vi er næsten altid på farten, men afsætter også tid til at mødes i teamet til en hyggelig, uformel snak om dagen. Vi bliver altid mødt med et smil, og jeg kan godt mærke, at mine kollegaer og jeg er værdsatte i huset.

jsau-2

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt