Søg Close search

Hjem2022 var et fremragende år for Gorrissen Federspiels SOT-gruppe

2022 var et fremragende år for Gorrissen Federspiels SOT-gruppe

Tak til alle vores gode venner for endnu et inspirerende år og de bedste ønsker for det nye år
4. januar 2023

Når vi ser tilbage på 2022, er nedenstående absolut nogle af højdepunkterne i vores SOT-gruppe.

Ny partner

Johan Casper Hennings indtræder den 1. januar 2023 som partner i gruppen. Den ”nye generation” af partnere i afdelingen er således sikret med Johan og Morten Berggreen. Johan er en højt kvalificeret advokat inden for søret, uddannet bl.a. på Kings College i London og tidligere udstationeret hos Maersk Tankers i Danmark og Hafnia i Singapore.

Markante transaktioner

I 2022 har vi bistået i forbindelse med flere væsentlige transaktioner, herunder: (i) Hafnias køb af CTI (the Marine Money Deal of the year) og 12 LR skibe fra Scorpio, (ii) salget af Evergas, (iii) salget af ForSea, (iv) salget af Seatruck Ferries og (v) børsnoteringen af Bawat Technology Services.

Køb og salg

2022 blev et rekordår for vores transaktionsteam, idet vi har bistået med over 100 S&P-transaktioner alene i år. Godt gået team!

Succes er en holdsport

Syv nye jurister er kommet til i år, hvilket bringer os op på i alt 24 dygtige jurister inden for shipping og transportation.

Bæredygtig shipping

ESG, CII, EEXI – vi har alle lært nye forkortelser i år! Den grønne dagsorden er mere aktuel end nogensinde før. Vi er stolte af at bidrage til omstillingen ved at bistå og støtte Global Maritime Forum og mange andre gode initiativer.

Rekordmange udstationeringer

… hos gode kolleger og klienter i 2022: Slaughter and May, Hafnia, Celsius Shipping, A.P. Møller – Maersk, Ultrabulk A/S og Sø- og Handelsretten.

Personligt højdepunkt

Vores sejr i Højesteret i foråret var et personligt højdepunkt for mig. Højesteret fastslog, at der ikke skal gives dobbelt erstatning for personskade til en tilskadekommen udenlandsk søfarende, der arbejder på et danskflaget skib. En skelsættende afgørelse, der støtter valget af dansk flag! Læs mere om sagen her.

Ny Pratice Area Counsel

Sidse Marie Hannibal Bjørkbom er blevet udnævnt til Practice Area Counsel og er blevet en del af vores ledelsesteam, der nu består af partnerne, Sidse, Line Gritt Boel Jensen og Thomas Edelgaard Christensen.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt