Søg Close search

HjemPodcasten Entertainmentretten

Podcast - en del af din obligatoriske efteruddannelse

Entertainmentretten er en podcast fra Gorrissen Federspiel, som behandler udviklingen inden for retsområdet og analyserer de væsentligste aktuelle sager og problemstillinger.

Entertainmentretten beskæftiger sig primært med reguleringen af underholdningsbranchen, og derfor er podcasten særligt relevant for alle med interesse for IP-ret fokuseret på den kreative industri.

Advokatsamfundet har godkendt Entertainmentretten som digital efteruddannelse. Podcasten kan således tjene som obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige, der beskæftiger sig med juridiske ydelser inden for området.

Indholdet af kurserne

På vores efteruddannelsesportal findes en række kurser bygget op af tre-fire tematiserede Entertainmentretten-episoder. Efter endt lytning bliver kursusdeltageren testet på sin viden og forståelse af stoffet gennem en række spørgsmål relateret til kursusepisoderne.

Kursusdeltageren skal have 75 % rigtige svar for at bestå, og kursusdeltageren har tre forsøg. Ét kursus tæller for 2,5 times obligatorisk efteruddannelse. I øjeblikket tilbyder Entertainmentretten tre forskellige kurser svarende til mellem 3,3-3,5 lektioner, og der kommer løbende nye kurser i takt med udgivelsen af nye podcastepisoder.

Entertainmentrettens værter – og undervisere

De to faste værter bag Entertainmentretten er Jakob Plesner Mathiasen, advokat i Gorrissen Federspiel, og Morten Rosenmeier, professor i ophavsret fra Københavns Universitet.

Jakob Plesner Mathiasen

Jakob er specialist i IP-ret, herunder medie- og entertainmentret. Han har særlig erfaring med rådgivning inden for ophavsret og har stor indsigt i den digitale udvikling og de IP-retlige problemstillinger, som de afføder. Jakob har desuden udgivet en række centrale bøger inden for ophavsret, medie- og entertainmentret.

Morten Rosenmeier

Morten er professor i ophavsret på Københavns Universitet og tilknyttet Center for Informations- og Innovationsret (CIIR). Han er også forfatter til en række bøger og artikler inden for særligt ophavsret.

Ud over det faste værtspar gæster forskellige eksperter og personligheder Entertainmentretten.

Priser

Prisen pr. kursus er 1.995 kr. og der ydes 25 % rabat for klienter af Gorrissen Federspiel. Hvert kursus svarer til cirka 3,4 lektioner.

Køb kurset “Entertainmentretten”

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt