Søg Close search

HjemTrepartsaftale om lønrefusion til private arbejdsgivere

Trepartsaftale om lønrefusion til private arbejdsgivere

Den 15. marts har regeringen offentliggjort et nyt COVID-19-initiativ i form af en trepartsaftale mellem regeringen, Dansk Arbejdsgiverforening og Fagbevægelsens Hovedorganisation. Aftalen forventes godkendt i Folketinget i den kommende uge.
16. marts 2020

Vi har samlet et overblik over af, hvad aftalen indebærer, og hvad det betyder for dig som arbejdsgiver.

Afholdt webinar tirsdag den 24. marts 2020

Gorrissen Federspiels eksperter i ansættelsesret og GDPR afholdte tirsdag den 24. marts 2020 et webinar omhandlende, hvordan skal du som arbejdsgiver håndtere Coronavirus.

Må du fx sætte medarbejdere til at arbejde hjemme? Hvad gør du, hvis din medarbejder ikke følger myndighedernes retningslinjer, og smitter andre ansatte? Hvad må du oplyse om dine medarbejdere til andre i forhold til GDPR? Hvad med IT-sikkerheden – er det arbejdsgiverens ansvar udenfor kontoret?

Et andet fokus er naturligvis, hvordan forholder man sig som arbejdsgiver til en situation med arbejdsmangel, som mange står i, hvor de reelt set ikke har brug for store dele af deres værdsatte medarbejdere? Vi vil i den forbindelse gennemgå de nye og for mange arbejdsgivere særdeles relevante støttemuligheder der er opstået i forbindelse med regeringens forskellige corona-pakker, særligt hvordan dine muligheder er for lønkompensation til jeres medarbejdere.

Få svar på disse og mange andre spørgsmål i vores webinar, hvor Gorrissen Federspiels

Du kan holde dig opdateret om nyheder relateret til COVID-19 via vores nyhedsservice
Tilmeld dig her

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt