Søg Close search

HjemKarriereMedarbejderportrætterLouise Stahlschmidt

Louise Stahlschmidt

Studentermedhjælper, Intake og Compliance

I sommeren 2020 blev jeg ansat som piccoline i Gorrissen Federspiel, hvor jeg fik erfaring med både arbejdet i printcenteret og i receptionen.

I sommeren 2022 påbegyndte jeg studiet Erhvervsøkonomi & Virksomhedskommunikation på Copenhagen Business School. I forbindelse med studiestart blev jeg tilbudt at fortsætte som studentermedhjælper i afdelingen Intake og Compliance, hvor jeg nu arbejder 12 timer om ugen.  Mit arbejde i Intake og Compliance består primært i at oprette sager og lave konflikttjeks. Det indebærer at skulle verificere og screene klienter og øvrige parter. Mine opgaver varierer, og jeg hjælper også med arkivering og oprydning i New Banking, som er et af de systemer, vi dagligt benytter.

En fordel ved at arbejde i et stort advokatfirma som Gorrissen Federspiel er de mange kollegaer, man hver dag er omgivet af. De giver en masse i hverdagen – både fagligt og socialt. I huset er vi omkring 50 studerende, som to gange årligt har sammenkomster, der kun afholdes for de studerende. Disse arrangementer styrker relationerne på tværs af afdelinger, alder og uddannelse. Der er også rig mulighed for aktiviteter med kollegaerne uden for arbejdstiden, herunder padel, yoga og fredagsbar. Som tilflytter fra Sønderjylland har det været fantastisk, at jeg gennem mit arbejde hos Gorrissen Federspiel har fået nye, gode venskaber. De tæller både nuværende og tidligere arbejdskolleger, som jeg ser en del til i min fritid.

Jobbet påvirker ikke mit studie, da min afdeling og Gorrissen Federspiel som firma har stor forståelse for, at jeg også har et studie, der skal passes. Arbejdstiderne er fleksible, og der er mulighed for selv at vælge, hvornår jeg lægger mine timer, så der er tid til både studie og arbejde. Jeg mærker således en stor opbakning fra Gorrissen Federspiel omkring mine studier.

Hvad jeg især synes har været enormt positivt er, at uanset hvilken afdeling jeg har været i, føler jeg mig inkluderet. Der er altid plads og tid til udvikling og udfordringer i mit virke som studentermedhjælper. Fagligt er der en super sparring mellem de forskellige afdelinger, med juristerne og med sekretærerne, og alle er altid klar til at give en hjælpende hånd eller give gode råd og vejledning, hvis jeg har spørgsmål, eller der opstår tvivl om en opgave. Hos Gorrissen Federspiel er der rig mulighed for læring og udvikling – uanset hvilken afdeling man arbejder i.

 

lsta

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt