Søg Close search

HjemImageundersøgelse: Gorrissen Federspiel går en plads frem

Imageundersøgelse: Gorrissen Federspiel går en plads frem

Den årlige imageundersøgelse fra IFO, Instituttet for Opinionsanalyse, er i dag blevet offentliggjort. Gorrissen Federspiel lander på en 37. plads ud af 100 danske virksomheder.
14. november 2022

Imageanalysen fra IFO, Instituttet for Opinionsanalyse, er baseret på 2.521 erhvervslederes bedømmelse af 100 danske virksomheder, herunder fem advokatfirmaer. Gorrissen Federspiel lander på en 37. plads, hvilket er en placering bedre end sidste års 38. plads.

”Det glæder mig, at vores firma bedømmes så positivt af danske erhvervsledere – heriblandt mange af vores klienter,” fortæller Martin André Dittmer, Managing Partner i Gorrissen Federspiel.

I analysen vurderes de 100 største og mest toneangivende danske virksomheder på en række parametre. Gorrissen Federspiel går blandt andet frem på parametrene troværdighed, kvalitet og kommunikation.

”Vi gør os meget umage for at kommunikere om vores virksomhed, vores kompetencer og vores værdigrundlag, når vi går i markedet. Så det er glædeligt at se, at vi lykkes med en klar linje – at vores klienter og gode relationer i erhvervslivet opfatter os som den virksomhed, vi er,” siger Martin André Dittmer.

Efter fire år som førende blandt imageanalysens advokatfirmaer får Gorrissen Federspiel følgeskab i toppen af Plesner, som i år tager et meget flot spring til plads nr. 35. En udvikling som hilses velkommen.

”Det er en meget flot udvikling, vi ser hos Plesner, ligesom andre af vores kolleger også bedømmes bedre i år sammenlignet med sidste år. Det smitter positivt af på branchen, og det skal vi glæde os over,” lyder det fra Managing Partner i Gorrissen Federspiel, Martin André Dittmer.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt