Søg Close search

HjemOm osLegal Tech

Legal Tech

Den digitale udvikling går stærkere end nogensinde, og som advokatvirksomhed har vi et stort ansvar for løbende at omfavne den. Hos Gorrissen Federspiel ser vi derfor en stor værdi i legal tech.

Vi samarbejder og sparrer med flere danske legal tech-startups. Det gør vi for at bidrage til, at teknologierne bliver så gode som mulige. Det kommer både os selv, advokatbranchen og klienterne til gode. Vi er nysgerrige på udviklingen og holder løbende et skarpt øje med markedet og nye teknologier, der kan løfte kvaliteten af vores rådgivning og dermed skabe værdi for vores klienter.

Vi anvender en bred vifte af digitale værktøjer i vores administration og sagsbehandling, som effektiviserer vores arbejdsgange og forbedrer eksisterende processer.

Her kan du se et udpluk af disse værktøjer og læse, hvordan de skaber værdi i vores sagsbehandling:

Due Diligence (Kira)

Vi bruger værktøjet Kira til vores due diligence-processer, hvor dens AI-motor hjælper os med at undersøge store mængder data effektivt og hurtigt. Hvis der skal gennemgås klausuler og bestemmelser i kontrakter for at identificere potentielle uregelmæssigheder, som bør undersøges nærmere, kan vi ved at bruge Kira identificere kontrakter, som stikker ud.

Oversættelse (DeepL)

DeepL er vores digitale oversættelsesværktøj, som sikkert og effektivt oversætter både rå tekst og hele dokumenter på tværs af en lang række sprog. Værktøjet differentierer sig ved at have IT-sikkerheden i fokus samtidig med, at kvaliteten af oversættelsen er høj.

Redaction (Ante Anonymous)

Vi bruger Ante Anonymous som vores digitale anonymiseringsværktøj, der sikkert og effektivt kan anonymisere følsomme oplysninger irreversibelt samtidig med, at ingen tredjepart modtager informationer. Værktøjet kan gennem tekstgenkendelse identificere persondata såsom CPR- og CVR-numre, navne og adresser, så et dokument hurtigt kan anonymiseres.

Databaser (Resights, BIQ & Firmnav m.fl.)

Vi bruger flere vidensdatabaser til at effektivisere vores arbejdsgange, hvor databaserne aggregerer information fra en lang række datapunkter. Det giver os mulighed for at give hurtig og præcis rådgivning. Vi kan ved brug af Firmnav og BIQ blandt andet identificere mulige købere til aktiver ved insolvens eller producere markedsanalyser til konkurrenceret. Vi bruger Resights til at identificere ejendomsdata og selskabsinformation for bedre at kunne rådgive og udføre due diligence for vores klienter.

E-learning (KnowledgeHub)

Vi har udviklet vores egen e-læringsplatform, KnowledgeHub, som vi bruger til at levere e-læring til klienter. Det er typisk en udfordring at stille undervisning til rådighed, som er tilpasset medarbejderes behov i en travl hverdag, hvor andet arbejde har højere prioritet. Her kan e-læringen være en fordel, da undervisningen kan gennemgås hvor og hvornår, det passer den enkelte medarbejder.

Virtuelle datarum (HighQ)

HighQ er vores virtuelle datarumsløsning, som leverer en effektiv og sikker måde at udveksle følsomme oplysninger mellem parter, blandt andet i forbindelse med M&A-transaktioner. Vi kan styre præcis hvilke parter, der kan se hvilke data, hvilket sikrer at fortroligheden opretholdes. Vi kan ligeledes oprette bidder-sites, hvor parter ikke kan se hinanden, men kan se det samme datarum.

Whistleblower Software

Vi har et partnerskab med virksomheden Whistleblower Software, som leverer et brugervenligt whistleblowersystem, som samtidig lever op til alle juridiske krav. Vi er eksperter i at screene sager og kan levere de nødvendige politikker og risikovurderinger (DPIA), som er et krav under GDPR – vi er derudover eksperter i at bruge en lang række Whistleblower-værktøjer.

Konkursbehandling (BELLA)

Vi bruger konkursportalen BELLA til at effektivisere vores arbejdsgange i forbindelse med konkursbehandling ved at automatisere manuelle processer. BELLA kan hjælpe med at indsamle alle oplysninger fra alle relevante kilder, der skal bruges i en konkursbehandling, så vi kan yde den bedst mulige rådgivning til vores klienter.

IP-sagsstyring (Patricia)

Patricia er vores sagsstyringssystem, som vi bruger til IP-relaterede sager. Systemet bruges også til administration og beskyttelse af intellektuel ejendom som varemærker og design. Patricia giver et overblik over relevante sagsdata til administrationen af vores klienters IP-porteføljer og muligheden for, at klienter kan finde oversigter og vigtige dokumenter, herunder registreringsbeviser og aftaler, via vores webportal. Værktøjet hjælper ligeledes med at holde styr på tidsfrister og datoer for indsendelse af ansøgninger, betalinger og vedligehold af rettigheder for at sikre, at intet bliver overset.

Digital underskrift (DocuSign)

Vi bruger DocuSign til at underskrive dokumenter digitalt for at effektivisere vores arbejdsgange. Der er en signifikant tidsbesparelse at hente ved brugen af værktøjet, da forhandlinger og aftaler hurtigere kan blive afsluttet, uafhængig af geografisk placering. Eventuelle ændringer til dokumenterne kan derudover hurtigt laves og sendes til underskrift igen, hvor fordelen ved uafhængigheden af lokation igen spiller en rolle.

Dokumentautomatisering

Vi arbejder med dokumentautomatisering af vores paradigmesamlinger for at strømline og effektivisere vores arbejdsprocesser. Denne teknologi gør det muligt for os at producere dokumenter, der overholder vores standarder, hvilket forbedrer nøjagtigheden og konsistensen i vores arbejde.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt