Søg Close search

HjemMartin Riber Povlsen er ny CFO i Gorrissen Federspiel

Martin Riber Povlsen er ny CFO i Gorrissen Federspiel

Gorrissen Federspiel får ny CFO per 1. november 2021. Martin Riber Povlsen kommer fra en tilsvarende stilling i Bech-Bruun.
22. september 2021

Den 1. november 2021 tiltræder Martin Riber Povlsen (43) som ny CFO i Gorrissen Federspiel. Martin Riber Povlsen kommer fra en tilsvarende stilling i Bech-Bruun, hvor han har været ansat siden 2000. Først som studentermedhjælper i økonomiafdelingen i Aarhus, mens han færdiggjorde sin uddannelse som cand.oecon. fra Aarhus Universitet. Dernæst rykkede han til kontoret i København som controller og head of finance, og de seneste 11 år har han bestredet posten som økonomidirektør.

”Det er det helt rigtige tidspunkt for mig at prøve noget nyt. Jeg har haft lyst til at bruge mine kompetencer og viden i et nyt setup efter næsten 21 år hos Bech-Bruun, og det var derfor det perfekte match, da Gorrissen Federspiel søgte en ny CFO. Virksomheden står et rigtigt spændende sted, hvor jeg kommer til at have fokus på den videre forretningsudvikling herunder at få bundet support og jurister endnu tættere sammen for samlet set at kunne give klienterne den bedst
tænkelige service,” siger Martin Riber Povlsen.

For Managing Partner i Gorrissen Federspiel, Martin André Dittmer, er ansættelsen af Martin Riber Povlsen et vigtigt skridt på vejen af den fortsatte professionalisering og digitalisering af virksomheden. Det er også positivt, at virksomhedens nye finansdirektør selv er opvokset i branchen i en partnerdrevet organisation, og derfor har en stor erfaring med og blik for at skabe de bedst mulige rammer i et advokatfirma.

”For at sikre, at Gorrissen Federspiel står stærkest muligt i markedet og for at give vores dygtige jurister de bedst mulige arbejdsbetingelser, arbejder vi hver eneste dag på at modernisere og professionalisere virksomheden – alt under bevarelse af vores særlige DNA. Det har de seneste år blandt andet omfattet effektivisering af arbejdsgange, nye kompetencer, øget digitalisering og nye IT-systemer til understøttelse af klientrelationer og økonomi- og sagsstyring. Med ansættelsen af
Martin får vi nu den helt rigtige kapacitet og de rette kompetencer til fortsat at drive den udvikling, så vi også fremover kan være erhvervslivets foretrukne juridiske rådgiver,” siger Martin André Dittmer.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt