Søg Close search

HjemLandsretsafgørelse om formålsovertrædelser i lyset af seneste EU-praksis

Landsretsafgørelse om formålsovertrædelser i lyset af seneste EU-praksis

I en nylig afgørelse om ulovlig koordinering af priser har Østre Landsret vurderet, hvordan begrebet ”konkurrencebegrænsende formål" skal fortolkes i lyset af to nyere EU-afgørelser. Managing partner, Martin André Dittmer, og advokatfuldmægtig, Frederik Jakobsen, gennemgår afgørelsen i et indlæg til International Law Office.
22. april 2021

Den 12. marts 2021 traf Østre Landsret afgørelse om, at HMN Naturgas sammen med to konkurrenter og en brancheforening ulovligt havde koordineret priser på service af naturgasfyr. Østre Landsret vurderede i den anledning, hvordan begrebet ”konkurrencebegrænsende formål” skal fortolkes i lyset af EU-Domstolens afgørelser i Budapest Bank og Generics.

Managing partner, Martin André Dittmer, og advokatfuldmægtig, Frederik Jakobsen, har skrevet et indlæg til International Law Office om Østre Landsrets afgørelse i HMN Naturgas vedrørende ulovlig koordinering af priser med konkurrenter.

Læs hele indlægget her.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt