Søg Close search

HjemKarriereMedarbejderportrætterSigrid

Sigrid Kolstrup

PA

Tillid og fleksibilitet har stor betydning for Sigrids hverdag på kontoret i Aarhus, hvor hun supporterer husets partnere og jurister i hverdagen.

Min fornemmeste opgave er at supportere partnerne og juristerne bedst muligt. Det er et alsidigt og spændende arbejde, der spænder bredt over effektiv koordinering og administrativ jonglering. Det giver et bredt indblik i forretningen og vores klienters problemstillinger og kræver præcision, gåpåmod og overblik.

Min afdeling er kendetegnet ved et godt socialt sammenhold, høj faglighed og engagement. Vi hjælper hinanden og har det ovenikøbet sjovt i mens. Selv når vi har rigtig travlt. Vi griner, lærer af vores fejl og fejrer sejrene sammen. Det skaber et rigtig stærkt fællesskab. Vi prioriterer desuden mange hyggelige aktiviteter, og der er stor tilslutning, når der blandt andet inviteres til sommerfest, julefrokost, banko, vinsmagning og diverse andre arrangementer. For de aktive er der også både morgenyoga, fodbold og et cykelhold.

I hverdagen oplever jeg en tillid og fleksibilitet, der betyder, at arbejde og familieliv kan tilrettelægges i god balance, så det hænger sammen hele vejen rundt. Det sætter jeg personligt stor pris på.

Det gør mig stolt at arbejde for en af de bedste advokatfirmaer i landet, og det motiverer mig til at gøre mit ypperste hver dag sammen med mine kolleger. At huset også har udviklet sig til at være et moderne advokatkontor, gør det til et endnu mere attraktivt sted at være.

Portrait of employee PLO

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt