Søg Close search

HjemKarriereMedarbejderportrætterChastine

Chastine Elisa Christensen

Advokat, Proces

Det lå ikke i kortene at Chastine skulle være procesadvokat. Men en nysgerrighed for advokathåndværket fik hende alligevel til at søge ind i procesafdelingen, da hun startede som advokatfuldmægtig i Gorrissen Federspiel. Det har hun bestemt ikke fortrudt.

Jeg er advokat i vores procesafdeling, hvor jeg beskæftiger mig med forberedelse og gennemførelse af store og komplekse rets- og voldgiftssager. En af de ting, som jeg synes er enormt spændende i mit arbejde som procesadvokat, er, at man får en stor berøringsflade med forskellige retsområder, fordi det ikke er et specialeområde i klassisk forstand.

Det lå ikke i kortene, at jeg skulle være procesadvokat. Men det var vigtigt for mig at få erfaring med advokathåndværket, og derfor søgte jeg ind i procesafdelingen, da jeg skiftede stud.jur.-titlen ud med advokatfuldmægtig. Jeg blev fuldstændig bidt af arbejdet med forberedelse af retssager, som jeg ellers havde tænkt var lidt langtrukkent og krævede mere tålmodighed, end jeg har fra naturens side – men det er det langt fra.

Sagerne ligner sjældent hinanden, og jeg har været med til at føre sager om alt fra boreplatforme, til IT-systemer, køb og salg af virksomheder, børsretlige forhold, forsikringssager og meget mere. Det betyder også, at jeg får mulighed for at arbejde sammen med mennesker med vidt forskellige baggrunde og kvalifikationer, og det inspirerer mig meget i min hverdag.

Selve arbejdet varierer meget. Alt afhængig af hvor vi er i sagens forløb, bruges dagene på at udarbejde processkrifter om forskellige problemstillinger, tale med vidner og eksperter eller rådgive om alle aspekter af sagen. Hvis vi er midt i en hovedforhandling, involverer det selvfølgelig at gå i retten.

På grund af sagernes størrelse arbejder vi oftest i større teams, og netop samarbejdet med mine kollegaer og den særlige holdånd er noget, som jeg sætter stor pris på i hverdagen.

Portrait of employee CEC

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt