Søg Close search

HjemKarriereMedarbejderportrætterBjørn

Bjørn Jurjans Moosgaard

Advokat, Corporate/M&A

Som mentor i lodsordningen hjælper Bjørn vores studerende og advokatfuldmægtige med at balancere arbejds- og privatliv – alt imens han rådgiver virksomheder om selskabsretlige forhold.

Ingen dage er ens. Mine dage starter typisk med et friskt ”godmorgen” og en hurtig snak med kollegaerne ved kaffemaskinen, inden jeg går i gang med dagens arbejde. Nogle dage opstår der uforudsete opgaver, som skal håndteres med kort varsel – derfor plejer jeg at sortere mine mails og aftaler, så jeg har et godt overblik over dagens gøremål. På den måde kan jeg lettere prioritere min tid.

Mit arbejde består primært i at bistå klienter med selskabsretlige forhold, herunder f.eks. omstruktureringer ved at udarbejde fusions-/spaltningsplaner, udkast til bestyrelses- og generalforsamlingsbeslutninger og i øvrigt rådgive om processen. Men jeg bruger også tid på fortolkning af lovregulering på det andelsretlige område og hele forløbet omkring virksomhedsoverdragelser. Alt fra indledende fortrolighedsaftaler til due diligence-undersøgelser, forhandlinger og gennemførelse af overdragelses- og ejeraftaler.

Jeg jonglerer typisk flere opgaver og projekter på en gang, og heldigvis har jeg altid mulighed for at sparre med mine dygtige kollegaer. Vi har selvfølgelig også tid til at tale om andre ting; fritidsinteresser og film- og serieanbefalinger på Netflix bliver ofte debatteret på kontoret. Det gør virkelig en forskel i en travl hverdag, at jeg har gode kollegaer, som man kan tale med både fagligt og personligt.

Ud over de klientrelaterede opgaver, som fylder den største del af min tid, er jeg også glad for at kunne bruge tid på at være mentor i vores ”lodsordning” – både for studerende og fuldmægtige. Jeg er samtidig en del af det Gorrissen-hold af jurister, der i løbet af foråret vejleder dygtige studerende fra Aarhus Universitet ved deres deltagelse i den internationale procedurekonkurrence ”Vis Moot”.

bjoern-jurjans-moosgaard-3

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt