Søg Close search

HjemJulehilsen 2021 | Arbejds- og Ansættelsesret

Julehilsen 2021 |
Arbejds- og Ansættelsesret

Arbejds- og Ansættelsesret ønsker glædelig jul og godt nytår. 2021 nærmer sig sin afslutning, og julen står for døren. Vi vil gerne benytte anledningen til at ønske jer alle en glædelig jul og et godt nytår – og ikke mindst takke for et begivenhedsrigt og travlt 2021!
20. december 2021

Året der gik

Året nærmer sig sin afslutning, og traditionen tro er det tid til en status på det forgangne år og et blik mod det kommende.

2021 har været endnu et usædvanligt år. Vi blev desværre ikke helt færdige med COVID-19, og efteråret har været præget af behovet for igen at indføre foranstaltninger på arbejdspladserne for at håndtere det stigende smittetryk – senest endnu en delvis nedlukning som trådte i kraft i denne weekend.

Vi har dog heldigvis også kunnet beskæftige os med andre emner end COVID-19. Arbejdstid har været det helt store fokusområde i EU, og vi må forvente at se meget mere til dette emne i de kommende år.

2021 været et godt og travlt år for Arbejds- og Ansættelsesret. Vi er taknemmelige for, at stadig flere klienter vælger os som deres betroede juridiske rådgiver. Samtidig har vi med glæde kunnet konstatere, at der var stor opbakning og fulde huse til alle vores morgenmøder, både det virtuelle i april og senest på vores fysiske morgenmøder i november. På vores seneste morgenmøde havde vi fokus på øremærket barsel til mænd og whistleblowerordninger, begge har i det forgangne år tiltrukket sig væsentlig opmærksomhed i mediebilledet.

1. december bød vi velkommen til Managing Counsel Rasmus Høj Christensen, som får sin gang i Axel Towers. Rasmus har omfattende erfaring inden for alle dele af ansættelsesretten, men med særlig fokus på medarbejderforhold i forbindelse med virksomhedsoverdragelse, outsourcing, omstruktureringer og øvrige ansættelsesretlige aspekter i forbindelse med M&A-transaktioner.

Vi deler fortsat kort og aktuelt nyt i vores LinkedIn-gruppe for ansættelsesret, ligesom vi gerne modtager kommentarer til vores opslag. Gruppen har nu har flere end 1200 følgere. Hvis I ikke allerede følger os på LinkedIn, så klik her for at følge os.

Det ser vi frem til i 2022

Vi glæder os til at se jer til endnu flere morgenmøder i det nye år, og vi håber, at 2022 byder på mange flere fysiske møder og arrangementer uden restriktioner.

Til august 2022 træder reglerne om øremærket barsel til mænd i kraft. Lovforslaget skulle have været fremsat i december 2021, men måtte vige pladsen for coronanedlukning og hjælpepakker. Vi ser nu frem til fremsættelsen af lovforslaget og til at bistå jer med udarbejdelse og opdatering af jeres orlovspolitikker.

Fremtidens arbejdsmarked handler mere end nogensinde om at tiltrække og fastholde de bedste talenter. Vinderen bliver den attraktive arbejdsplads. Vi medvirker gerne i et tæt samarbejde med jer til at gøre netop jeres arbejdsplads endnu mere attraktiv.

Glædelig jul og godt nytår!

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt