Søg Close search

HjemGorrissen Federspiel udnævner to nye partnere

Gorrissen Federspiel udnævner to nye partnere

11. december 2020

To nye partnere indtræder per 1. januar 2021 i partnerkredsen hos Gorrissen Federspiel. Det drejer sig om David Telyas og Preben Jakobsen.

Udnævnelsen af de nye partnere er et udtryk for vækst inden for de respektive områder, ligesom man vil sikre den kontinuerlige udvikling af Gorrissen Federspiel.

”Med David og Preben har vi fået to markante profiler i partnerkredsen, der med deres stærke faglighed har gjort sig bemærket på hver deres område. Vi ønsker at styrke IP & Digital Business samt Rekonstruktion & Insolvens, og vi ser et stort potentiale, som de nye partnere skal være med til at drive fremadrettet,” lyder det fra Managing Partner, Martin André Dittmer.

Han peger samtidig på, at udnævnelserne også skal ses som et led i at sikre næste generation af stærke partnere i Gorrissen Federspiel.

”Vi har en ambition om at være et advokatfirma i en liga for sig. Det gælder både i forhold til vores klienter og for os som arbejdsplads. Det betyder også, at vi skal have de største talenter i branchen. Med udvidelsen af partnerkredsen får vi to af branchens dygtigste advokater ind, som partnerkredsen kan give kulturarven videre til, og som kan være med til at sikre den fortsatte udvikling af vores firma,” siger Martin André Dittmer.

Gorrissen Federspiel har haft flere toneangivende sager inden for netop IP & Digital Business samt Rekonstruktion & Insolvens. Her kan blandt andet nævnes rekonstruktionen af Thomas Cook, konkursen af Top-Toys, kopisagen om Rains-regnjakken samt varemærkesagen, hvor en kinesisk fødevareproducent efterlignede Royal Greenlands logo.

De nye partnere i Gorrissen Federspiel er:

David Telyas (39), IP & Digital Business

David Telyas er uddannet cand.jur. ved Aarhus Universitet i 2018, cand.merc. (jur.) i 2010 og multimediedesigner i 2003. Han har på baggrund af et erhvervs-ph.d.-forløb også opnået en ph.d indenfor grænsefladen mellem patenter og standarder. Han har i år kunnet fejre ti års jubilæum hos Gorrissen Federspiel, hvor han har sin daglige gang på kontoret i Aarhus i Prismet.

Som en del af specialegruppen for IP & Digital Business har David specialiseret sig i at rådgive danske og udenlandske klienter om de juridiske aspekter forbundet med digitale forretningsmodeller, herunder databeskyttelsesret, markedsføringsret og forbrugerret.

Han har i den forbindelse blandt andet opnået stor erfaring med forhold, der vedrører e-handelsplatforme, online markedsføring, softwareudvikling og brugen af data.

I 2017 var han udstationeret hos Magic Circle-firmaet Slaughter and May i London, hvor han var en integreret del af deres IP & Technology-afdeling.

David Telyas bor i Brabrand med sin hustru Anni Drejer Grøfte Telyas og børnene Clara (1 måned) og Lucas (6 år).

Preben Jakobsen (38), Rekonstruktion & Insolvens

Preben Jakobsen er uddannet cand.jur. ved Københavns Universitet i 2007. Han kom til Gorrissen Federspiel i 2016, hvor han blev en del af specialegruppen for Rekonstruktion & Insolvens. Her har han sin daglige gang på kontoret i København i Axel Towers.

Preben Jakobsen startede sin karriere hos Kromann Reumert, hvor han også var advokatfuldmægtig. I 2018 var han udstationeret til det amerikanske advokatfirma Holland & Knight i New York, hvor han fungerede som Foreign Lawyer i gruppen for Insolvency & Restructuring.

Siden 2009 har det faglige omdrejningspunkt været rekonstruktion og insolvens i nationale og internationale forhold med primært fokus på restrukturering, konkursbehandling samt inden- og udenretlig rekonstruktion. Herudover yder han kreditorrådgivning til primært danske og udenlandske banker og kreditinstitutter, ligesom han løbende fører retssager inden for sit specialeområde.

Preben Jakobsen bor i Vanløse med sin hustru Ea Gry Pedersen og deres to børn Frederik (1 år) og Hans Christian (3 år).

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt