Søg Close search

HjemGorrissen Federspiel topper undersøgelse af danske advokatfirmaer

Gorrissen Federspiel topper undersøgelse af danske advokatfirmaer

En ny analyse fra Kantar Sifo Prospera placerer Gorrissen Federspiel som nr. 1, når danske virksomheder skal vurdere de danske advokatfirmaer.
26. marts 2020

I en ny undersøgelse, hvor 201 danske virksomheder er blevet bedt om at vurdere ti danske advokatfirmaer, indtager Gorrissen Federspiel førstepladsen i den samlede vurdering. Det er analysehuset Kantar Sifo Prospera, der står bag undersøgelsen ”Prospera Law Firm Review Denmark 2020”.

Virksomhederne, som medvirker i undersøgelsen, er segmenteret i to grupper baseret på deres behov for juridisk rådgivning i løbet af 2019. Både for gruppen af virksomheder med moderate behov og for gruppen med større behov for juridisk rådgivning gælder det, at Gorrissen Federspiel samlet set på tværs af alle kriterier bliver vurderet bedst. Sidste år lå Gorrissen Federspiel i begge grupper på en andenplads.

”Det gør os altid både ydmyge og stolte, når Gorrissen Federspiel bliver rangeret højt i analysebureauernes undersøgelser. Denne fornemmelse bliver endnu mere udtalt her, fordi det er danske virksomheder, herunder flere af vores klienter, som har vurderet os. Som et full service-advokatfirma, der rådgiver inden for alle grene af erhvervsjuraen, stræber vi efter altid at være erhvervslivets foretrukne juridiske rådgiver og levere kompromisløs kvalitet. Den strategi synes at virke, og det er vi meget glade for,” siger Managing Partner, Martin André Dittmer.

Virksomhederne er i undersøgelsen blandt andet blevet bedt om at vurdere præstation og juridiske kompetencer. Her topper Gorrissen Federspiel listen inden for en række områder som M&A, Bank & Finans, Proces, Shipping & Transport, IT og Outsourcing. Virksomhederne har også vurderet Gorrissen Federspiel bedst i blandt andet ”tilgængelighed & service”, ”klientforståelse” og ”projektgrupper” – og ikke mindst i ”villighed til at anbefale”.

”Vi oplever et stadigt større fokus på ansvarlighed i hele samfundet og i de danske virksomheder. Det smitter også af på deres valg af juridiske rådgivere, og det stiller krav til os som trusted advisor. Ikke kun i forhold til, at vi skal levere den bedste og mest kompetente rådgivning, men også i forhold til at udvise ordentlighed og ansvarlighed. Vi lever af vores gode ry og omdømme, og det er derfor særdeles vigtigt, at vores klienter har lyst til at anbefale os til andre,” siger Martin André Dittmer.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt