Søg Close search

HjemGorrissen Federspiel tilknytter professor Thomas Rønde

Gorrissen Federspiel tilknytter professor Thomas Rønde

Gorrissen Federspiel styrker sin ledende position på EU- og konkurrenceret med tilknytning af professor Thomas Rønde.
12. august 2022

Thomas Rønde skal bidrage til at styrke Gorrissen Federspiels rådgivning af klienter på bl.a. konkurrenceretsområdet og i forbindelse med civilretlige tvister.

Klienternes efterspørgsel på højt kvalificeret rådgivning på EU- og konkurrenceretsområdet har kun bevæget sig op. Men også på andre områder er økonomisk ekspertviden en kritisk del af rådgivningen. Derfor tilknytter Gorrissen Federspiel nu økonomiprofessor Thomas Rønde til enheden for økonomisk analyse. Rønde skal rådgive klienter og bistå advokater og partnere i de stadigt mere komplekse sager inden for bl.a. EU- og konkurrenceret samt civilretlige tvister.

”Jura og økonomi er tæt sammenflettet i mange af de sagskomplekser, vi løser for vores klienter. Med tilknytningen af Thomas Rønde får vi en af landets førende økonomer på holdet. Hans faglighed og ekspertviden bliver et aktiv, der vil komme i spil på tværs af forretningsområder og klienter,” siger Erik Molin, cand.polit og partner i Gorrissen Federspiel og leder af enheden økonomisk analyse.

Thomas Rønde har bl.a. været cheføkonom i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen og været medlem af Konkurrencerådet. Før Gorrissen Federspiel har han de seneste par år været tilknyttet Compass Lexecon, et globalt økonomisk konsulentfirma. Rønde er Ph.D. fra University Pompeu Fabra og professor i innovation og iværksætteri ved CBS. Her vil han fortsat undervise og forske.

”Jeg har glædet mig meget til at blive en del af Gorrissen Federspiel og enheden økonomisk analyse. Jeg ser frem til at kunne bidrage med min viden og indsigt over for både klienter og kolleger,” siger Thomas Rønde.

 

Thomas Rønde er tiltrådt den 11. august.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt