Søg Close search

HjemGorrissen Federspiel tilknytter Lars Løkke Rasmussen som rådgiver

Gorrissen Federspiel tilknytter Lars Løkke Rasmussen som rådgiver

Advokatfirmaet Gorrissen Federspiel og tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen indgår aftale om et samarbejde, hvor Lars Løkke Rasmussen tilknyttes Gorrissen Federspiel som Senior Special Advisor.
29. januar 2020

Med aftalen, der tilknytter Lars Løkke Rasmussen til Gorrissen Federspiel som Senior Special Advisor, ønsker Gorrissen Federspiel at tilføre en ekstra dimension til advokatfirmaets juridiske rådgivning i form af samfundspolitisk indsigt og geopolitisk udsyn mod store danske og internationale virksomheder.

”Vi oplever, at mange af vores klienters hverdag bliver stadig mere kompleks. Store virksomheder forventes i stigende grad at tage samfundsansvar ud over deres kerneforretning, og geopolitiske og internationale strømninger kan ændre deres verden fra den ene dag til den anden. Skiftende samfundsforhold påvirker deres strategiske råderum og beslutningsprocesser i højere grad i dag end tidligere, og det har også stor indvirkning på deres juridiske ageren,” fortæller Martin André Dittmer, Managing Partner hos Gorrissen Federspiel.

”Dygtige advokater er trusted advisors. Vi kender vores klienters forretning og vi skal forstå, hvordan den omkringliggende kontekst påvirker dem. Det gælder også den samfundspolitiske og ikke mindst geopolitiske kontekst – og her ser vi Lars Løkke Rasmussen bidrage med en indsigt i danske samfundsforhold og et udsyn i verden, der er med til at styrke os som advokatfirma,” uddyber han.

Med aftalen skal Lars Løkke Rasmussen indgå på deltid som selvstændig rådgiver i advokatfirmaets samlede juridiske rådgivning. Gorrissen Federspiel er blandt Danmarks største advokatfirmaer og rådgiver virksomheder, fonde og offentlige myndigheder inden for alle grene af erhvervsjuraen – de senere år har Gorrissen Federspiel blandt andet rådgivet på nogle af de største infrastrukturprojekter og tilsvarende investeringer i Danmark og udlandet.

”Hele mit voksne liv har centreret sig om udviklingen af det danske samfund og Danmarks rolle i verden. Det glæder mig meget, at jeg nu kan bruge den viden og de kompetencer, som jeg har opbygget, til at rådgive store danske og internationale virksomheder i at tage kloge beslutninger for dem og for det samfund, som de er en del af,” udtaler Lars Løkke Rasmussen.

Aftalen træder i kraft den 15. april 2020.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt