Søg Close search

HjemGorrissen Federspiel styrker Finans

Gorrissen Federspiel styrker Finans

Fra den 1. januar 2022 er Thomas Maaberg Hansen ny partner i Gorrissen Federspiel, hvor han skal være med til at styrke området for Finans.
3. januar 2022

En tidligere GF’er vender nu “hjem”, idet Thomas Maaberg Hansen fra 1. januar 2022 indtræder i partnerkredsen hos Gorrissen Federspiel. Han har en mangeårig Tier 1-position inden for Bank og Finans, og kommer fra en stilling som partner hos Plesner. Her har han i mere end fire år været leder af afdelingen for Bank og Finans.

Thomas Maaberg Hansen kommer til Gorrissen Federspiel med en lang baggrund inden for rådgivning af finansielle institutioner, virksomheder og kapitalfonde og har stor erfaring med især komplekse finansieringstransaktioner. Han rådgiver blandt andet danske og internationale virksomheder, finansielle institutioner og investorer i forbindelse med låne- og kapitalmarkedstransaktioner.

“Det har været spændende og udfordrende at være med til at opbygge Plesners finansteam til den position, teamet har opnået, og den rejse ville jeg nødig have været foruden. Men nu ser jeg frem til en ny rejse med Gorrissen Federspiel, der har et af branchens bedste finansteams,” siger Thomas Maaberg Hansen.

Managing Partner i Gorrissen Federspiel, Martin André Dittmer, glæder sig over, at specialegruppen nu bliver yderligere styrket.

“Vi er meget glade for at kunne byde Thomas velkommen tilbage. Thomas kommer med en enorm erfaring og med en meget stærk profil inden for finans. Hermed udbygger og cementerer vi vores position, som det klart stærkeste finansteam i branchen,” siger Managing Partner, Martin André Dittmer.

Thomas Maaberg Hansen begyndte i 1994 som stud.jur. hos advokatfirmaet Løber & Lauritsen i Aarhus, der senere blev til Gorrissen Federspiel. Han fortsatte som fuldmægtig og derefter som advokat på kontoret i Dagmarhus i København, inden han tog til udlandet for at blive en del af det internationale advokatfirma Norton Rose Fulbright. I 2004 vendte han atter tilbage til Danmark som advokat hos Plesner, hvor han senere i 2007 blev udnævnt som partner.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt