Søg Close search

HjemGorrissen Federspiel optager ekstern partner

Gorrissen Federspiel optager ekstern partner

Jakob Krogsøe er en af landets førende advokater på skatte- og afgiftsprocesområdet. Nu optages han som ny partner i Gorrissen Federspiel.
12. december 2022

Gorrissen Federspiels skatteafdeling oplever en øget tilgang af tvistsager vedrørende selskabsskat, transfer pricing, kildeskatter, moms og afgifter. Advokat Jakob Krogsøe skal som ny partner være med til at forløse områdets vækstpotentiale i Gorrissen Federspiel. Jakob vil indgå i et i forvejen stærkt procesteam med Jakob Skaadstrup Andersen og Jan Steen Hansen.

”Det glæder mig meget, at vi kan byde velkommen til Jakob Krogsøe. Som ny partner vil han med sin betydelige proceserfaring styrke vores kompetente og velrenommerede rådgiverteam på skatteområdet, og vi kommer et stort og vigtigt skridt nærmere målet om at blive landets førende på skatteområdet,” siger Martin André Dittmer, Managing Partner.

Jakob Krogsøe har været advokat med speciale i skatte- og afgiftsproces i mere end 26 år, herunder 10 år hos Poul Schmith/Kammeradvokaten og 13 år hos Plesner. Han er bredt anerkendt for sin erfaring, dybe faglighed og høje succesrate ved domstolene, der spænder over alle danske instanser, Landsskatteretten og EU-Domstolen.

Dermed passer Jakob Krogsøe perfekt ind i udviklingen af Gorrissen Federspiel, uddyber Jakob Skaadstrup, leder af skatteafdelingen.

”Jakob Krogsøe passer perfekt ind i vores strategi om at være ”in a league of our own.” Jakob Krogsøes faglige råstyrke, hans meritter og track record i forhold til vundne sager betyder, at vores kompetencer i hele spektret af skatteområdet bliver i en liga uden sidestykke,” siger Jakob Skaadstrup.

Jakob Krogsøe ser også Gorrissen Federspiel som et perfekt match.

”Gorrissen Federspiel er kendt for sin høje faglighed både blandt klienter og konkurrenter. Jeg glæder mig meget til at blive en del af virksomheden og skatteteamet som ny partner. Til sammen har vi kompetencer og erfaring på et niveau, hvor Gorrissen Federspiel er det helt naturlige valg til de mest komplekse sager og problemstillinger,” siger Jakob Krogsøe.

Jakob Krogsøe kommer fra en stilling som partner i Bech-Bruun. Han indtræder som partner i Gorrissen Federspiel i 2023 efter nærmere aftale.

Jakob Krogsøe (50)

Jakob Krogsøe blev cand.jur. fra Aarhus Universitet i 1996 og har igennem årene arbejdet som advokat hos Poul Schmith/Kammeradvokaten, Plesner og senest som partner i Bech-Bruun.

Jakob Krogsøe er højt specialiseret i skatte- og afgiftsproces, skatteproces og har ført et meget betydeligt antal sager ved domstolene samt et betydeligt antal landsskatteretssager. Mange af sagerne har været principielle.

Privat er Jakob gift med Helle. Sammen har de to børn, Jonas (23) og Ester (18). Familien bor på Frederiksberg

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt