Søg Close search

HjemGorrissen Federspiel og Arctic Law Greenland indgår strategisk samarbejdsaftale

Gorrissen Federspiel og Arctic Law Greenland indgår strategisk samarbejdsaftale

10. oktober 2022

Aftalen indebærer udveksling af viden og sikrer en styrket rådgivning af advokatfirmaernes respektive klienter i sager relateret til Arktis og Grønland.

Gorrissen Federspiels internationale relationer efterspørger i stigende grad rådgivning i forhold til Grønland og arktiske forhold. I forlængelse af den udvikling er det naturligt at indgå et strategisk samarbejde med Arctic Law, forklarer Managing Partner i Gorrissen Federspiel, Martin André Dittmer.

”Med samarbejdsaftalen sætter vi et større aftryk i Grønland og det arktiske område. Ved at kombinere Gorrissen Federspiels erhvervsjuridiske aftryk med Arctic Laws specialiserede regionale kapacitet og geografiske forankring, kan vi sammen og hver især levere rådgivning på allerhøjeste niveau, som møder vores klienters forventninger,” siger Martin André Dittmer.

Hensigten med aftalen er, at man kan løse juridiske opgaver og føre sager relateret til Grønland i fællesskab, hvor dette er naturligt. Det kan f.eks. være i rådgivningen af klienter i forhold til virksomhedstransaktioner, råstofudvinding, energi, infrastruktur, større bygge- og anlægsprojekter samt offshore og transport.

”Der er ingen tvivl om at det geopolitiske fokus, der er på Grønland i disse år, åbner nogle muligheder, som vi i Arctic Law naturligvis gerne vil gribe. Med denne samarbejdsaftale styrker vi vores rådgivningspotentiale både lokalt og internationalt. Dette er naturligvis af værdi for både nuværende og kommende klienter,” siger Britta Keldsen, advokat og indehaver af Arctic Law.

Det strategiske samarbejde med Gorrissen Federspiel skal desuden bidrage til at styrke Arctic Laws erhvervsretlige profil. Som en del af aftalen vil partner i Gorrissen Federspiel, Michael Meyer, derfor indtræde i Arctic Laws nyoprettede advisory board.

Om Gorrissen Federspiel

Gorrissen Federspiel er et af Danmarks største advokatfirmaer. Vi beskæftiger 550 medarbejdere, heraf mere end 300 jurister, som dagligt går på arbejde med en fælles vision om, at vi i Gorrissen Federspiel vil være ’In a league of our own’ som Danmarks bedste advokatfirma. Vi tilbyder rådgivning inden for alle erhvervsrelaterede områder, og som firma lægger vi vægt på kvalitet, etik, værdiskabelse, udsyn og holdånd.

Om Arctic Law

Arctic Law Greenland ApS er et grønlandsk advokatselskab med mangeårig erfaring inden for Grønlands erhvervsliv og faglige organisationer. Virksomheden rådgiver inden for et bredt udsnit af juridiske fagområder og har bl.a. qua sin stærke lokale forankring et solidt erhvervsmæssigt netværk.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt