Søg Close search

HjemGorrissen Federspiel lancerer automatiseret konkursportal

Gorrissen Federspiel lancerer automatiseret konkursportal

Gorrissen Federspiel tilbyder nu som det første store advokatfirma adgang til konkursoplysninger på en automatiseret, multikurator-kreditorportal, som er en integreret del af IT-systemet BELLA. Løsningen skal skabe lettere adgang, samlet overblik for kreditorer og mere gennemsigtighed i konkursbehandlingen.
14. februar 2020

Halvandet års arbejde og udvikling kulminerer nu med lanceringen af IT-systemet BELLA, der skal gøre processen ved konkursbehandling smidigere og mere transparent.

BELLA er udviklet af IT-firmaet BELLA Intelligence (Bankruptcy Estate Laywer’s Legal Assistant) med input fra Gorrissen Federspiel og en række øvrige advokatkontorer. Gorrissen Federspiel er det første af de store advokatkontorer, som tilbyder en IT-løsning til kreditorer og panthavere, hvor også andre advokatkontorer deltager og fremtidigt har mulighed for at deltage.

De to ledende insolvenspartnere i Gorrissen Federspiel, John Sommer Schmidt og Morten Hans Jakobsen, har store forventninger til den nye IT-løsning, som sikrer en automatisering, der gør op med en stor del af den manuelle sagsbehandling, og som giver kreditorerne hurtig indsigt og sikrer ensartethed, transparens og omkostningseffektivitet.

BELLA består af en intern sagsbehandlerdel, som digitaliserer mange aspekter af konkursbehandlingen, hvilket er fundamentalt for at give adgang til konkursinformationer i én fælles kreditorportal, uden at det manuelle rapporteringsarbejde stiger. Portalen skaber samtidig en mere gennemsigtig konkursbehandlingsproces for kreditorer og panthavere. At IT-løsningen er fælles med andre kuratorkontorer betyder, at sagsoplysninger i konkursboerne kan tilgås ét sted med ét login, uanset hvilket af de deltagende kontorer, der måtte håndtere konkursboerne.

Gorrissen Federspiel håber, at flere kuratorkontorer vælger BELLA-løsningen til fælles glæde for kreditorer og panthavere.

Link til Gorrissen Federspiels kreditorportal og til den fælles portal for de deltagende kuratorkontorer.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt