Søg Close search

HjemGorrissen Federspiel igen blandt verdens bedste outsourcing-rådgivere

Gorrissen Federspiel igen blandt verdens bedste outsourcing-rådgivere

For tredje år i træk er Gorrissen Federspiel kåret til at være blandt verdens bedste outsourcing-rådgivere af den internationale forening IAOP.
14. april 2021

Listen over de bedste outsourcing-rådgivere ”The 2021 Global Outsourcing 100” er netop blevet offentliggjort, og for tredje år i træk er Gorrissen Federspiel som det eneste danske advokatfirma at finde på listen.

Det er den internationale forening IAOP – International Association of Outsourcing Professionals, der står bag listen.

Gorrissen Federspiel har fået en særlig udmærkelse i fire kategorier:

  • Kundereferencer
  • Priser og certificeringer
  • Programmer til innovation
  • Programmer til samfundsansvar (CSR)

”Outsourcing-området er komplekst og i konstant forandring. Vi arbejder hver dag hårdt på at yde konkret og brugbar rådgivning til vores klienter i en liga for sig. Derfor er det også med både stolthed og ydmyghed, at vi nu for tredje gang har kvalificeret os til at komme på IAOP’s top 100 liste over de bedste outsourcing-rådgivere i verden,” siger Ole Horsfeldt, partner i Gorrissen Federspiel og leder af firmaets Digital Business-team.

Flere af verdens største rådgivnings- og konsulentfirmaer som Boston Consulting Group, Accenture, Deloitte, EY og KPMG og advokatfirmaerne Bird & Bird, DLA Piper, Baker & Mckenzie og Kirkland & Ellis er også at finde på ranglisten.

Listen er baseret på ansøgninger, som IAOP har modtaget. Et uafhængigt og erfarent dommerpanel har herefter bedømt de enkelte virksomheder.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt