Søg Close search

HjemGorrissen Federspiel har det bedste image i advokatbranchen

Gorrissen Federspiel har det bedste image i advokatbranchen

IFO Instituttet for Opinionsanalyses årlige imageundersøgelse er netop blevet offentliggjort, og for fjerde år i træk topper Gorrissen Federspiel undersøgelsen som det førende advokatfirma. På den samlede liste springer advokatfirmaet endnu en plads frem i forhold til sidste år.
22. oktober 2021

Den årlige analyse fra IFO Instituttet for Opinionsanalyse er baseret på 2.217 bedømmelser af 100 danske virksomheder herunder 5 advokatfirmaer. Gorrissen Federspiel lander på en 38. plads, hvilket er en enkelt plads bedre end sidste års resultat.

”Jeg bliver meget stolt af at se resultatet af årets imageundersøgelse, hvor vi ikke blot fastholder placeringen som det førende advokatfirma, men også går frem på dem samlede liste,” siger Martin André Dittmer, Managing Partner i Gorrissen Federspiel.

Årets resultater viser en markant fremgang for Gorrissen Federspiel på parametrene troværdighed samt ledelse, hvor respondenterne er bedt om at vurdere, om ”virksomhedens medarbejdere og ledere gør det, de siger”, og om ”ledelsen er dygtig til at håndtere de udfordringer, som virksomheden står overfor”.

”Vi springer 12 pladser frem på troværdighed, og det er virkelig positivt. Troværdighed og tillid er en altafgørende faktor i vores rådgivning af klienter. Som rådgiver lever vi af vores gode ry og omdømme, så det er vigtigt at vores troværdighed er i top ”, siger Martin André Dittmer.

Han bemærker også, at området medarbejdere, hvor respondenterne vurderer om ”virksomhedens medarbejdere er kompetente og servicemindede” endnu en gang er blevet bedre, hvilket vækker glæde hos ledelsen.

”Det er i den grad en blåstempling af vores medarbejdere og et stort skulderklap til deres arbejde, at vi placerer os på en 8. plads på dette parameter. Vores medarbejdere er fundamentet i virksomheden, så det gør mig både stolt og glad, at deres hårde arbejde bemærkes og anerkendes,” lyder det fra Martin André Dittmer.

Resultaterne fra årets undersøgelse kan ses på Berlingskes hjemmeside her.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt