Søg Close search

HjemGorrissen Federspiel har bistået Bunzl i køb af majoritetsposten i PM Pack

Gorrissen Federspiel har bistået Bunzl i køb af majoritetsposten i PM Pack

21. december 2022

Gorrissen Federspiel har bistået den danske distributør og leverandør af fødevare-, sundheds-, sikkerheds-, rengørings- og non-food produkter i detailsektoren, Bunzl Holding Danmark A/S, et datterselskab af den britiske multinationale distributions- og outsourcing virksomhed, Bunzl Plc, i forbindelse med købet af en majoritetspost i PM Pack A/S (ejer af datterselskabet, Pack-Link ApS), der er dansk leverandør af pakkemaskiner og -materialer.

Handlen er vigtig for Bunzl, da overtagelsen styrker deres udbud af foodservice i Danmark og samtidig er med til at styrke koncernens strategi i forhold til optimering og udvidelse af deres produktudbud i visse jurisdiktioner.

Gorrissen Federspiel har tidligere assisteret Bunzl bl.a. senest i 2020, hvor Gorrissen Federspiel rådgav om erhvervelsen af aktiemajoriteten af den danske leverandør af sikkerheds- og personlige værnemidler, ICM A/S.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt