Søg Close search

HjemGorrissen Federspiel får ny bestyrelsesformand

Gorrissen Federspiel får ny bestyrelsesformand

31. marts 2020

Fra den 1. april 2020 er Niels Bang ny bestyrelsesformand i Gorrissen Federspiel. Niels Bang har været en del af advokatfirmaet siden 1995. Han overtager formandsposten efter Peter Appel.

Partner i Gorrissen Federspiel Niels Bang tiltræder den 1. april 2020 som ny bestyrelsesformand i advokatfirmaet. Her afløser han Peter Appel, som har været en del af bestyrelsen siden 2003 og bestyrelsesformand siden 2015.

”Jeg er stolt over at give formandsposten videre til Niels Bang. Niels står for det allerstærkeste i Gorrissen Federspiel. Han har den højeste faglige dygtighed og er firmaets mand i alle henseender. Han er den rette til, sammen med vores Managing Partner, Martin André Dittmer, at bringe firmaet videre med fokus på at give vores klienter juridisk rådgivning i særklasse. Hertil kommer, at Niels har netop de ledelsesmæssige kompetencer, der skal til, for at være formand i et advokatfirma med 50 partnere og 500 medarbejdere,” siger Peter Appel.

Niels Bang kom til Gorrissen Federspiel i 1995 som advokatfuldmægtig og blev partner i 2006. Til daglig er han leder af firmaets specialegruppe for Corporate/M&A, hvor han hjælper danske og udenlandske virksomheder med blandt andet selskabsret, fondsret og M&A-transaktioner.

Med erfaring fra mere end 20 bestyrelsesposter kommer Niels Bang med et tungt fundament som bestyrelsesmedlem og aktiv sparringspartner, når det gælder spørgsmål om organisation og forretning. Hos Gorrissen Federspiel har han ad to omgange også været en del af bestyrelsen.

”Jeg har kæmpe respekt for vores DNA og historie. Det, vores tidligere og nuværende partnere og medarbejdere har været med til at skabe, er unikt. Peter Appel har i mange år været en dedikeret og engageret leder og har en stor andel i, hvor vi er nået til. Jeg ser frem til i endnu højere grad at være med til at sikre, at Gorrissen Federspiel er en relevant rådgiver for erhvervslivet – både i krisetider, og når det går godt. Sidste år lancerede vi vores 2022-strategi, der skal understøtte os i ambitionerne om at være et advokatfirma i en liga for sig. Vi skal fortsætte vores fokus på den højeste kvalitet og integritet og være det mest attraktive advokatfirma for talenterne,” siger den kommende bestyrelsesformand, Niels Bang.

Peter Appel fortsætter som leder af firmaets Shipping/Offshore/Transportation-afdeling og er samtidig indtrådt i firmaets Etiske Udvalg.

Gorrissen Federspiels bestyrelse består per 1. april 2020 af:

Niels Bang, Bestyrelsesformand

Martin André Dittmer, (Managing Partner)

Anders Peter G. Christoffersen

Henriette Gernaa

Bo Holse

Tobias Linde

nba

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt