Søg Close search

HjemGorrissen Federspiel er det foretrukne advokatfirma

Gorrissen Federspiel er det foretrukne advokatfirma

Gorrissen Federspiel indtager førstepladsen i Kantar Sifo Prosperas markedsanalyse af den danske advokatbranche, hvor 209 virksomheder har vurderet de største advokatfirmaer i Danmark. Det er andet år i træk, at Gorrissen Federspiel vurderes som det bedste advokatfirma.
23. marts 2021

I en ny markedsanalyse fra Kantar Sifo Prospera er Gorrissen Federspiel for andet år i træk blevet vurderet til det bedste advokatfirma i Danmark. 209 danske virksomheder har i ”Prospera Tier 1 Law Firm Review 2021 Denmark” vurderet de ti største advokatfirmaer, og her indtager Gorrissen Federspiel førstepladsen i den samlede vurdering.

”Som advokatfirma ønsker vi at være i en liga for sig, hvor vi bl.a. kan tilbyde vores klienter en faglighed og kompetence, som de ikke selv besidder og som er svær at få andetsteds. Derfor er jeg yderst tilfreds med og meget stolt over at se denne anerkendelse af vores medarbejderes høje faglighed og engagement i vores klienter,” siger Martin André Dittmer, Managing Partner i Gorrissen Federspiel.

I undersøgelsen har virksomhederne vurderet advokatfirmaerne ud fra de juridiske kompetencer samt forskellige kriterier inden for advokaternes præstation, herunder evnen til at forstå klienternes forretning og tilbyde specialistkompetencer, at der er sammenhæng mellem kvalitet og pris, at man er tilgængelig og serviceorienteret, sammensætter det rette hold af jurister mv.

Martin André Dittmer glæder sig særligt over, at klienterne vurderer Gorrissen Federspiel højest i forhold til ”specialistkompetencer”, ”tilgængelighed & service” samt ”villighed til at anbefale”.

”Mange virksomheder har i dag juridiske kompetencer inhouse. Når de rækker ud til et advokatfirma, er det ofte i forbindelse med rådgivning af mere kompleks karakter. Hvis den rådgivning og service, de modtager, ikke er i top og lever op til forventningerne, går de et andet sted hen næste gang. Derfor er jeg også glad for, at vi bliver vurderet højt både i forhold til kompetencer og service – men også i forhold til, at vores klienter gerne anbefaler os til andre. Det er den bedste blåstempling, vi kan få som advokater,” siger Martin André Dittmer.

Om undersøgelsen

Prospera Tier 1 Law Firm Review 2021 Denmark er en markedsanalyse, som bygger på dybdegående interviews med de største danske virksomheder. I dette års analyse har 209 danske virksomheder vurderet de ti største danske advokatfirmaer. For respondenterne gælder det, at de i løbet af året har gjort brug af juridiske ydelser for mere end 1,5 mio. kroner. Derudover er der en yderligere segmentering i forhold til virksomheder, som har gjort brug af juridiske ydelser for mere end 6 mio. kroner.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt