Søg Close search

HjemGorrissen Federspiel er det foretrukne advokatfirma for femte år i træk

Gorrissen Federspiel er det foretrukne advokatfirma for femte år i træk

4. april 2024

Kantar Sifo Prosperas markedsanalyse, Prospera Tier 1 Law Firm Review 2024 Denmark, er netop udkommet. Det markerer en milepæl, hvor Gorrissen Federspiel for femte år i træk indtager førstepladsen.

I undersøgelsen har 202 virksomheder, der har brugt over 1,5 mio. kroner på advokatydelser i det forgangne år, vurderet de 10 største advokatfirmaer i Danmark ud fra en række kriterier.

De bedste juridiske kompetencer

I gennemgangen af de juridiske specialer ligger Gorrissen Federspiel nummer 1 eller 2 i 17 ud af 20 kategorier. Det giver Gorrissen Federspiel en samlet førsteplads – med et øget forspring til nummer to på listen.

Gorrissen Federspiel ligger bl.a. i front i kategorierne M&A, Bank & Finans, Proces, Capital Markets, IT, Rekonstruktion & Insolvens og Shipping/Offshore/Transportation.

Gorrissen Federspiel styrker i disse år sit branchefokus, hvor man i højere grad organiserer teams og sammensætter ydelser ud fra klienternes behov. Det er blandt andet slået igennem i gruppen Energi og Infrastruktur, der i årets Prospera-undersøgelse er rykket tre pladser frem fra en femte til en andenplads.

Og respondenternes villighed til at anbefale Gorrissen Federspiel ligger højt. Således ligger Gorrissen Federspiel nummer et i de kategorier, som klienterne vægter højest: Lawyer’s skills, Legal advisory og Special competence.

Fokus på potentialer

Managing Partner i Gorrissen Federspiel, Martin André Dittmer, glæder sig over, at firmaet har passeret en vigtig milepæl.

”Det er en fantastisk bedrift af Gorrissen Federspiel-holdet som helhed at have fastholdt positionen som det foretrukne advokatfirma fem år i træk. Men vi er igen blevet bekræftet i, at konkurrencen er hårdere end nogensinde. Derfor fortsætter vi vores strategiske arbejde med at styrke de områder, hvor vi har et uforløst potentiale – og det sker fra et fantastisk godt udgangspunkt,” siger Managing Partner Martin André Dittmer.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt