Søg Close search

HjemGorrissen Federspiel er blandt verdens bedste til outsourcing

Gorrissen Federspiel er blandt verdens bedste til outsourcing

20. april 2020

Igen i år er Gorrissen Federspiel kåret til at være blandt verdens bedste outsourcing-rådgivere af den internationale forening IAOP.

Som det eneste danske og nordiske advokatfirma er Gorrissen Federspiel med på årets liste over verdens bedste outsourcing-rådgivere ”Global Outsourcing 100.”

Det er den internationale forening IAOP – International Association of Outsourcing Professionals, der står bag listen.

Gorrissen Federspiel har fået en særlig udmærkelse i fire kategorier:

  • Kundereferencer
  • Priser og certificeringer
  • Programmer til innovation
  • Programmer til samfundsansvar (CSR)

”Jeg er stolt af vores team og det store arbejde, vi udfører for vores klienter hver dag. Det er det arbejde, som gør os i stand til at kvalificeres os til at komme på IAOP’s top 100 liste,” siger Ole Horsfeldt, partner i Gorrissen Federspiel og leder af firmaets Outsourcing- og IT-team.

Listen over de bedste outsourcing-rådgivere er baseret på ansøgninger, som IAOP har modtaget. Et uafhængigt og erfarent dommerpanel har herefter bedømt de enkelte virksomheder.

Ranglisten tæller flere af verdens største konsulentfirmaer som Boston Consulting Group, Deloitte og KPMG samt advokatfirmaerne Bird & Bird, DLA Piber og Baker & Mckenzie.

Det er 2. gang, at Gorrissen Federspiel er med på listen.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt