Søg Close search

HjemGorrissen Federspiel bistår Novo Nordisk

Gorrissen Federspiel bistår Novo Nordisk

31. august 2023

Novo Nordisk køber Embark Biotech.

Som en del af aftalen overtager Novo Nordisk Embarks hovedprogram inden for metabolisme. Der er endvidere indgået et 3-årigt forsknings- og udviklingssamarbejde mellem de to parter om udvikling af nye lægemidler til behandling af overvægt og relaterede følgesygdomme. Aftalen omfatter en kontant betaling på 15 mio. euro samt rettighederne til mulige milepælsbetalinger på op til 456 mio. euro.

Novo Nordisk er en global, markedsledende medicinalvirksomhed med mere end 90-års erfaring med innovation og lederskab inden for opdagelse og udvikling af behandling af alvorlige kroniske sygdomme.

Embark Laboratories er et biotekselskab, der fokuserer på tydelige, udækkede behov inden for nye behandlinger på området for kardiometaboliske og hyperfagiske (dvs. overdreven spisning) indikationer.

Gorrissen Federspiel bistod Novo Nordisk som ekstern rådgiver i forbindelse med transaktionen. Transaktionsteamet bestod af Anders Ørjan Jensen, Lasse Myrup, Rikke Vestergaard og Søren Høgh Thomsen.

Vi ønsker alle parter stort tillykke med transaktionen.

Læs mere om transaktionen her.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt