Søg Close search

HjemGorrissen Federspiel bistår Gurit med strategisk dansk opkøb

Gorrissen Federspiel bistår Gurit med strategisk dansk opkøb

Corporate Merger & Acquisitions har i samarbejde med Energi og Infrastruktur hjulpet vores schweiziske klient Gurit med et vigtigt dansk opkøb.
5. maj 2022

Det schweiziske selskab Gurit indgik i sidste uge aftale om køb af 60% af det danske selskab Fiberline Composites A/S, med hovedsæde i Middelfart og et datterselskab i Kina. Fiberline laver såkaldt pultruderede kulfiberprofiler, som bruges til at styrke konstruktionen i vindmøllevinger, og særligt de allerstørste af slagsen. Købet er strategisk vigtigt for Gurit, der styrker sin allerede eksisterende position i den globale vindmølle supply chain.

GF har bistået Gurit med transaktionen siden sensommeren sidste år og har håndteret alle dele heraf, herunder due diligence, rådgivning om fusionskontrol og FDI, forhandling af ejeraftale, håndtering af W&I samt selve transaktionsdokumenterne, der indeholder en kompliceret struktur med en eksisterende hollandsk kapitalfond, der i samme anledning bliver købt ud

Gorrissen Federspiel har bistået Gurit med opkøbet med et team ledet af Michael MeyerChristina Rahbek og Anders Faldborg.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt