Søg Close search

HjemGeneraladvokat Henrik Øe starter hos Gorrissen Federspiel

Generaladvokat
Henrik Øe starter hos Gorrissen Federspiel

Fra den 1. november 2021 bliver en af Danmarks højest respekterede jurister, tidligere forbrugerombudsmand og nuværende generaladvokat ved EU-Domstolen, Henrik Øe, en del af Gorrissen Federspiel. Det sker for at cementere firmaets position som leverandør af juridisk rådgivning på højeste niveau.
21. september 2021

Med sin høje faglighed, sit internationale udsyn og sin notoriske etik udgør han et ’perfect match’ til Gorrissen Federspiel.

Med sin baggrund vil han naturligt udfylde en stor rolle inden for markedsføring og IP, EU- og konkurrenceret, men firmaets klienter inden for alle retsområder vil drage fordel af Henrik Øes kompetencer til de mest komplekse og betydningsfulde problemstillinger.

”Vi ser med Henrik Øes unikke kompetencer en mulighed for at inddrage EU- og andre internationalretlige perspektiver på et hidtil uset niveau i vores bistand til klienter i de største sager i både ind- og udland”, siger Martin André Dittmer, Managing Partner i Gorrissen Federspiel, og tilføjer, at ”vi med Henrik Øe også vil tilbyde vore kollegaer i ind- og udland bistand i den type sager”.

Henrik Øe ser frem til at blive en del af firmaet i sin nye rolle som partner:

”Efter udløbet af min periode som generaladvokat har jeg ønsket at lade min erfaring og indsigt i særligt EU-retlige forhold komme store danske og skandinaviske virksomheder, organisationer og myndigheder til gavn, og jeg anser Gorrissen Federspiel for det firma, hvor jeg bedst kan opfylde den ambition. Jeg ser frem til at blive en del af Danmarks førende advokatfirma”, udtaler han.

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt