Søg Close search

HjemÅrsrapport 2019

Årsrapport 2019

Gorrissen Federspiel med rekordomsætning i 2019.
4. marts 2020

2019 blev lukket med en ny rekord hos Gorrissen Federspiel. Det netop offentliggjorte årsregnskab viser en omsætning på 762,8 mio. kroner svarende til en vækst på 11,6 pct. Det er den højeste omsætning i Gorrissen Federspiels historie.

Vores langsigtede strategi om at levere topkvalitet med høj grad af specialisering har gjort, at vi har været med på mange af de allerstørste og mest spændende sager. Samtidig har vi øget professionaliseringen af forretningen og driften og er ligeledes begyndt at eksekvere på vores nye 2022-strategi. Det har samlet set gjort, at vi har opnået en meget tilfredsstillende vækst i vores omsætning,” siger Martin André Dittmer, Managing Partner i Gorrissen Federspiel.

I 2019 har Gorrissen Federspiel investeret mange ressourcer i en større modernisering af firmaets IT-infrastruktur. Det betyder blandt andet, at der er blevet implementeret et nyt system til understøttelse af klientrelationer, ligesom et nyt system til økonomi- og sagsstyring er i gang med at blive rullet ud.

”Trods de mange tiltag, vi har gjort i 2019, har vi formået at levere et godt resultat. Det er vi stolte af. Det skyldes, at forandringerne sker på basis af en særdeles sund kerneforandring,” siger Martin André Dittmer, der tilføjer, at det flotte resultat skal tilskrives medarbejdernes store indsats.

Forventer fortsat vækst

Trods et øget pres i branchen og mere intens konkurrence er Gorrissen Federspiel godt rustet til 2020, hvor der fortsat forventes en positiv udvikling på tværs af specialeområder og i engagementet med eksisterende og nye klienter.

”Vi har lagt et godt strategisk fundament for vores forretning frem mod 2022. Vi har fortsat fokus på modernisering og professionalisering. De mange initiativer, som vi har implementeret i 2019, forventes at slå igennem i 2020, ligesom vi forventer en øget kommercialisering af vores forretning,” lyder det fra Martin André Dittmer.

Gorrissen Federspiel forventer en vækst i omsætningen for 2020 samt en stabil forøgelse af antallet af medarbejdere. Ved udgangen af 2019 beskæftigede Gorrissen Federspiel 502 medarbejdere heraf 269 jurister.

 

Tilmeld dig vores nyheder

Tilmeld dig Gorrissen Federspiels nyhedsservice og få faglige nyheder og invitationer til arrangementer direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding

Du er allerede tilmeldt